Χαρδαλιάς και Μπουτσικάκης, αρχιτέκτονες του θριάμβου

Του βγήκε το ρίσκο του Κυριάκου

Must Read

Είναι οι άγνωστοι θριαμβευτές, που εξασφάλισαν στον Κυριάκο Μητσοτάκη ίσως την μεγαλύτερη εκλογική νίκη της μεταπολίτευσης, τηρουμένων των συνθηκών.

Είπαμε ότι η νίκη έχει πολλούς πατέρες, αυτά όμως που ακούγονται περί των αρχιτεκτόνων του θριάμβου, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Η αλήθεια είναι ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήρε ένα μεγάλο ρίσκο, δίνοντας την απόλυτη εξουσιοδότηση στο Νίκο Χαρδαλιά και τον Χριστόφορο Μπουτσικάκη, αναφορικά με την προεκλογική στρατηγική της Νέας Δημοκρατίας. Βάζοντας μάλιστα σε δεύτερη μοίρα άλλους στενούς και μάλιστα υπερπροβεβλημένους συνεργάτες και στελέχη.

Την ώρα μάλιστα που άνθρωποι οι οποίοι είχαν τεχνηέντως απομακρυνθεί από το προσκήνιο γιατί θεωρήθηκε ότι έκαναν ζημιά στην παράταξη, όπως ο Νίκος Ρωμανός, επανέρχονται με διάθεση αυτοπροβολής κι αυτοθαυμασμού, Χαρδαλιάς και Μπουτσικάκης έχουν ριχτεί στη μάχη για τις επαναληπτικές εκλογές, με στόχο να κινητοποιήσουν το σύνολο των ψηφοδελτίων ανά την επικράτεια, ώστε να μην υπάρξει χαλάρωση.

«Μπαλάντα στους ποιητές άγνωστοι που ‘ναι», όπως θα έλεγε και ο Καρυωτάκης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This