«Γλυκό παιδί ο Μαρινάκης»

Must Read

Υπάρχει μία έντονη φημολογία για «μπούλινγκ» του Παύλου Μαρινάκη σε βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, έπειτα ακριβώς από την ομιλία του Κυριάκου την Κυριακή.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τις φήμες, την Κυριακή, μετά την ομιλία του θριαμβευτή ηγέτη στους βουλευτές και αφού έφυγε, απευθύνθηκε στους βουλευτές ο Παύλος που έχει και το προσωνύμιο «νεάτερνταλ».

Οι πληροφορίες λένε ότι εμφανίστηκε πιεστικός, απότομος και εριστικός προς τους βουλευτές.

Τους προειδοποίησε μάλιστα ότι ένα «Γερακίσιο» μάτι θα παρακολουθεί τις δράσεις τους!

Βιοπαλαιστές βουλευτές όμως της Ν.Δ. που δεν μπόρεσαν να σταυρώσουν ούτε ένα ρουσφέτι ολόκληρη την τετραετία, εξοργίστηκαν με την απαίτηση Μαρινάκη να πληρώσουν από την τσέπη τους τις προεκλογικές συγκεντρώσεις του κόμματος…

Μίλησα λοιπόν με την καλή μου φίλη στο Μοσχάτο, προκειμένου να επιβεβαιώσω τις συγκεκριμένες φήμες. Η απάντηση της ήταν σιβυλλική: «Γλυκό παιδί ο Μαρινάκης»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This