Δεν ανησυχεί ο Κυριάκος από τις διαγραφές Σκουρλέτη και Φίλη…

Η ομάδα διαθέτει πάγκο!

Must Read

Ο Κυριάκος αποδεικνύεται πραγματικός στρατηλάτης.

Το σχέδιο για την αποδόμηση του νέου προέδρου του ΣυΡιζΑ μέχρι τις ευρωεκλογές, ώστε να μην προλάβει να αποτελέσει απειλή για την κυβέρνηση και να τεθεί υπό αμφισβήτηση από τη βάση του κόμματος έχει τεθεί σε εφαρμογή. Είναι η γνωστή συνταγή που κράτησε όρθιο τον Κυριάκο σε πέντε διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις: «Ισοπεδώστε την αντιπολίτευση, για να φαίνομαι  γίγαντας».

Ο Κασσελάκης ήταν ένα μεγάλο πρόβλημα για τον Κυριάκο. Για την ακρίβεια, ήταν ο Κυριάκος με τετραπλή αναβάθμιση. Σαν το iPhone 7S, μπροστά στο iPhone 14 Pro Max: Καλύτερα αγγλικά, καλύτερο μαλλί, καλύτερο κορμί, καλύτερα δόντια, υπέρκομψος σύντροφος. Ο Κυριάκος λοιπόν έπρεπε να αποφύγει πάση θυσία την ευθεία σύγκρουση, γιατί θα είχε την τύχη του δίποδου ρομπότ Z, όταν αναμετρήθηκε με τον εξελιγμένο Ρόμποκοπ.

Εκεί ακριβώς, ενεργοποιήθηκε η «ροζ εφεδρεία» στο εσωτερικό του ΣυΡιζΑ. Είναι η ομάδα που αναλαμβάνει να σώσει τον Κυριάκο, όταν ο τελευταίος νιώθει πιεσμένος. Ποιος θα ξεχάσει άλλωστε την δήλωση Φίλη για «Πρέσπες του Αιγαίου» λίγο πριν τις εκλογές, ή την παρέμβαση Κατρούγκαλου; Ακόμα πιο ισχυρό παράδειγμα, ο σχεδιασμός Σκουρλέτη στις αυτοδιοικητικές εκλογές το 2019, που οδήγησε σε διπλό Βατερλώ την τότε κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα;

Η αντίδραση Κασσελάκη όμως, ήταν ακαριαία και ως άλλος Ανδρέας Παπανδρέου, καρατόμησε με συνοπτικές διαδικασίες τους αμφισβητίες, πριν ακόμα προσγειωθεί στη μαμά πατρίδα. Έτσι, το σύστημα επικοινωνιακού πολέμου του Κυριάκου, δεν θα μπορεί πλέον να προβάλλει τον Σκουρλέτη και τον Φίλη ως αντιφρονούντες – μέλη του ΣυΡιζΑ, αλλά ως περιφερόμενους διαγραμμένους. Γεγονός που οπωσδήποτε αφαιρεί την οποία βαρύτητα των παρεμβάσεων τους.

Ο Κυριάκος όμως δεν φαίνεται να ανησυχεί για αυτή την αιφνιδιαστική εξέλιξη. Όπως όλοι οι μεγάλοι προπονητές, έχει φροντίσει να διαθέτει «πάγκο». Ακόμα και στην αντίπαλη ομάδα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This