Κορυφαίος υπουργός δεν παρενέβη για να υπερασπιστεί την κ. Αγαπηδάκη!

Δεν τίμησε την εμπιστοσύνη του πρωθυπουργού..

Must Read

Όλοι γνωρίζουμε, ότι ο Κυριάκος έχει δομήσει ένα από τα πιο ευέλικτα κυβερνητικά σχήματα στον πλανήτη. Με μόλις 63 υπουργούς, η κυβέρνηση του θεόπεμπτου πρωθυπουργού, ανταγωνίζεται σε ευελιξία τις αντίστοιχες κυβερνήσεις της Ινδίας, της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας και άλλων «αραιοκατοικημένων» χωρών.

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπορεί να γνωρίζει ότι κάνει ο κάθε υπουργός του, πολλώ δε, τι έχει στο κεφάλι του.

Υπάρχει όμως ένα κομβικό σημείο στην κυβέρνηση. Ένα θέσφατο, ένα θέμα αρχής: Οι υπουργοί του στενού πυρήνα Μητσοτάκη, οφείλουν να υπερασπίζονται τις επιλογές του μέχρις εσχάτων.

Μία από τις κυριότερες, προσωπικές επιλογές του Κυριάκου λοιπόν, είναι η Ειρήνη Αγαπηδάκη. Η κυρία Αγαπηδάκη για τον Κυριάκο, δεν είναι πολιτικός, δεν είναι καν πρόσωπο. Είναι ιδέα. Και τις ιδέες οφείλεις να τις υπερασπίζεσαι ακόμα και με την ίδια σου τη ζωή.

Πράγμα που δεν έπραξε ο υπουργός από τον στενό πυρήνα του Μεγάρου Μαξίμου, όταν άκουσε έναν ορυμαγδό κακολογίας από άλλον υπουργό, με στόχο την Ειρήνη Αγαπηδάκη, κατά τη διάρκεια γεύματος σε κοσμοπολίτικο ρεστοράν του Ψυχικού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This