Ασπίδα προστασίας Κυριάκου στο Netflix που παρουσιάζει τον Μέγα Αλέξανδρο ως «gay»!

Must Read

Διαχρονική η στήριξη του Μαξίμου σε ένα μέσο που έχει εξελιχθεί κέντρο προώθησης της τουρκικής οπτικής.

Όποιος πληρώνει, παίρνει. Αυτή είναι η αλήθεια στην σημερινή εποχή και όποιος δεν την καταλαβαίνει, είναι αθεράπευτα ρομαντικός. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, οι πολιτικοί.
Η μεγάλη πλατφόρμα Netflix, δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Η Τουρκία τα τελευταία χρόνια έχει ξοδέψει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να προωθήσει τις θέσεις της και φυσικά την ιστορική της οπτική στο NETFLIX. Φανταστείτε ότι στην ιστορία του δεύτερου παγκοσμίου πολέμου, η ηρωική αντίσταση της Ελλάδας είχε κυριολεκτικά εξαφανιστεί, όπως φυσικά και ο επαίσχυντος ρόλος της Τουρκίας υπέρ των ναζί…

Ο αριστοτέχνης πρωθυπουργός μας, ως γνήσιο τέκνο της νέας εποχής και εμβληματικός εκσυγχρονιστής, είναι πραγματιστής. Ξέρει πολύ καλά ποια χέρια να «δαγκώσει» και ποια να «φιλήσει». Το έχει αποδείξει άλλωστε με την διαχρονική του στάση απέναντι στην Τουρκία.

Αυτό όμως που συμβαίνει με το Netflix και την επίμαχη αναφορά στον Μέγα Αλέξανδρο ως γκέι, προκαλεί μεγάλη εντύπωση. Απέναντι στο κύμα οργής που έχει ξεσπάσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για αυτή την «ιστορική λαθροχειρία», όπως χαρακτηρίζεται, η επικοινωνιακή ομάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη, έχει υψώσει ασπίδα προστασίας!

Οι κορυφαίοι λογαριασμοί της ομάδας ηλεκτρονικού πολέμου του Μαξίμου, δημοσιεύουν εκτενή αφιερώματα προκειμένου να επιβεβαιώσουν τους ισχυρισμούς του NETFLIX! Έχουν μάλιστα φτάσει στο σημείο να ανακαλύπτουν ένα «αρχαίο» βίντεο του Γεωργουσόπουλου, το οποίο και διακινούν μανιωδώς στους λογαριασμούς των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ώστε να υποστηρίξουν ότι το Netflix λέει αλήθεια…

Με όπλο το 40% στα χέρια του, ο Κυριάκος όχι μόνο θα βαφτίσει γκέι τον Μέγα Αλέξανδρο, αλλά μπορεί να χαρακτηρίσει και τον Ελευθέριο Βενιζέλο ως εξωγήινο…

* Η φωτογραφία είναι προϊόν μοντάζ και δεν περιλαμβάνεται στη σειρά του Netflix. Για την ζωή του Μέγα Κυριάκου Μητσοτάκη, θα γυριστεί ξεχωριστή σειρά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This