Πελέ του Συντάγματος ο Μανιτάκης, με μάνατζερ Κυριάκο!

Must Read

Η αναφορά του Κυριάκου μας πριν από λίγο στη Βουλή στην γνωμοδότηση Μανιτάκη για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια, δεν ήταν καθόλου τυχαία. Αντίθετα, δείχνει το πόσο ικανός είναι ο πρωθυπουργός μας.

Ο άρτιος Manager, δεν αρκείται στην ανακάλυψη των ταλέντων, αλλά και στην ευδοκίμηση τους. Έτσι ακριβώς ο Κυριάκος μας αφού ανακάλυψε το ταλέντο του Αντώνη Μανιτάκη, τον βοήθησε να το καλλιεργήσει και σήμερα το διατυμπάνισε στο Πανελλήνιο κοινό από το βήμα της ολομέλειας!

Για να υπερασπιστεί την συνταγματικότητα του νόμου του για την ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων, ο Κυριάκος επικαλέστηκε την αυθεντία Μανιτάκη και την ανάλογη γνωμοδότηση που είχε σκάσει ως κεραυνός εν αιθρία πριν από κάποιους μήνες. Συγκεκριμένα, τον Ιούλιο του 2023.

Λίγο αργότερα, όπως σημειώνουν οι Reporters United, εμφανίστηκαν δημοσιεύματα σε ΜΜΕ που στηρίζουν τον επικό αγώνα του κυβερνήτη μας  (Πρώτο Θέμα, ekathimerini.gr, Παραπολιτικά, Liberal) ανακοινώνοντας συμφωνία της «Μητσοτακικής» CVC Capital Partners και του… Πανεπιστημίου Λευκωσίας με σκοπό την ίδρυση της πρώτης ιδιωτικής Ιατρικής Σχολής στην Ελλάδα, παρότι το σχετικό νομοθετικό πλαίσιο όχι απλώς δεν υπήρχε, αλλά θα εμφανιζόταν στη διαβούλευση έξι μήνες αργότερα!

Τα σχετικά δημοσιεύματα για την ίδρυση του ιδιωτικού πανεπιστημίου στην Ελλάδα

Πως γενέν αυτό, που θα έλεγε και ο τρισμέγιστος Πάτρικ Ογκουνσότο;

Η απάντηση είναι απλή: Ο μάγος του Συντάγματος, κ. Αντώνης Μανιτάκης είναι παράλληλα στέλεχος του Πανεπιστημίου Λευκωσίας που φιλοδοξεί να ιδρύσει ιατρική σχολή σε συνεργασία με το CVC!

 

Δηλαδή, ο πρωθυπουργός νομοθετεί με την βοήθεια του συνταγματολόγου προκειμένου να βγάλει λεφτά συγκεκριμένη επιχείρηση, η οποία όμως απασχολεί τον συνταγματολόγο που με την παρέμβαση του, ενισχύει τον πρωθυπουργό για να εξυπηρετήσει την επιχείρηση η οποία τον απασχολεί!

Μεγάλη μπάλα ο Κυριάκος!

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This