25 βουλευτές προειδοποιούν τον Κυριάκο για την Σακελλαροπούλου!

Must Read

Η πρόταση δυσπιστίας που θα καταθέσει το ΠΑΣΟΚ, είναι μια ευχάριστη εξέλιξη για το Μαξίμου. Με αυτόν τον τρόπο, ο Νίκος Ανδρουλάκης βοηθά τον Κυριάκο να συσπειρώσει πάλι την κοινοβουλευτική του ομάδα, έπειτα από την ρωγμή της ψήφισης του νόμου για τον γάμο ομοφυλοφίλων.

Άλλωστε, δεν υπάρχει περίπτωση ακόμα και οι λεγόμενοι «αντιφρονούντες» βουλευτές να ρισκάρουν την πτώση της κυβέρνησης, καθώς σε μία τέτοια περίπτωση οι εκλογές θα γίνουν με λίστα και όσοι καταψηφίσουν, θα πάνε στα αζήτητα. Δύσκολες εποχές για ανεργία…

Άλλο είναι το πρόβλημα που απασχολεί το πρωθυπουργικό περιβάλλον και μάλιστα προκαλεί τεράστια ανησυχία. Στο Μαξίμου λοιπόν, έχει φτάσει τελεσίγραφο από δεκάδες βουλευτές, τουλάχιστον 25 τον αριθμό, οι οποίοι έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν υπάρχει περίπτωση να στηρίξουν την Σακελλαροπούλου για την προεδρία της Δημοκρατίας! Ο αριθμός μάλιστα ενδέχεται να αυξηθεί, όταν ανοίξει η συζήτηση για την διαδοχή.

Ο Κυριάκος από την άλλη, τρέμει και μόνο στην ιδέα ότι θα τεθεί τέτοιο θέμα το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, διότι εκεί θα αναγκαστεί να δεσμευθεί έναντι της Σακελλαροπούλου ότι θα την διατηρήσει στο προεδρικό μέγαρο. Εάν δεν το κάνει, υπάρχει φόβος ότι η πρόεδρος, από «μετακλητή του Μαξίμου» θα μεταμορφωθεί σε αρχάγγελο της κάθαρσης και της υπεράσπισης του πολιτεύματος. Αν υποψιαστεί ότι ο Κυριάκος θα ενδώσει στις πιέσεις των βουλευτών του και θα την καθαρίσει σαν «αυγό», τότε θα ζήσουμε πραγματικό αντάρτικο.

Μπορεί μέχρι στιγμής το πρόβλημα να μπαίνει κάτω από το χαλί, είναι όμως θέμα χρόνου να ανοίξει η συζήτηση με ό,τι αυτό συνεπάγεται…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Οι Εβραίοι και οι Μασόνοι στηρίζουν την τωρινή ΠτΔ και φυσικά οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στο τέλος θα υπακούσουν και θα ψηφίσουν την εκλεκτή του Κώστα Σημίτη (Ααρών Αβουρή).

  2. Aυτή ήταν η πιο καταστροφική επιλογή του Μητσοτάκη. Ενα πρόσωπο που ποτέ δεν στάθηκε στο ύψος του αξιώματος της. Μπέρδεψε την προεδρία της δημοκρατίας με προεδρία νεοφιλελέφτ ΜΚΟ. Κωμικοτραγικές καταστάσεις στις παρελάσεις, απαράδεκτες δηλώσεις, αρθογραφία σε αριστερά έντυπα, διχαστικός πολιτικός λόγος, γλέντια μετά τη ψήφιση του γάμου των ομοφυλοφίλων. Τι να πεις και τι να αφήσεις. Η επιλογή αυτή ήταν τόσο κακή που μάλλον δεν έγινε κατά λάθος.

  3. Ήταν αρχάγγελος της κάθαρσης και της υπεράσπισης του πολιτεύματος πριν αναλάβει ΠτΔ; Ούτε κατά διάνοια, γι’ αυτό και θα συνεχίσει στον ίδιο ρόλο είτε την ξαναεκλέξουν, είτε όχι. Οι γενίτσαροι του ελληνισμού δεν υπάρχει περίπτωση να γίνουν πατριώτες.

  4. Ας πρόσεχαν και οι δύο. Μία κοινωνία δεν γίνεται να ανέχεται ότι της σερβίρουν 2 “Άρχοντες”. Έρχεται μία στιγμή που λέει: Enough is Enough!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This