Ο Άδωνις γέρνει προς τον Νίκο Δένδια!

Must Read

Ο Άδωνις είναι σαν τα ημερομήνια. Όποιος παρατηρεί προσεκτικά τις κινήσεις του, μπορεί να προβλέψει με ακρίβεια τα μελλούμενα στην πολιτική.

Από τότε που ο Άδωνις εμφανίστηκε στην πολιτική, δεν έχει πέσει έξω ούτε μία φορά. Ποτέ δεν ποντάρεις σε κουτσό άλογο. Βρισκόταν πάντα στην πλευρά των νικητών, κάτι σαν την Ελλάδα ένα πράγμα, με τη διαφορά ότι ο Άδωνις πάντα έπαιρνε ανταλλάγματα, σε αντίθεση με την πατρίδα μας που έμενε μόνο στις θυσίες χωρίς αντίκρισμα…

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είναι τόσο μπροστά, που δεν μαντεύει απλώς τον νικητή, αλλά γνωρίζει και τον φιναλίστ!

Ο Άδωνις αγαπάει όλους τους προέδρους

Εάν κρίνω λοιπόν από το έντονο ενδιαφέρον που δείχνουν οι συνεργάτες του εντός κοινοβουλίου και για θέματα που αφορούν την Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Άδωνις Γεωργιάδης ξέρει και τον αντίπαλο του Δένδια στον …τελικό!

Οι συνεργάτιδες του έχουν μετατραπεί σε …Κλουζώ και ξεσκονίζουν κάθε καταγγελία της αντιπολίτευσης που σχετίζεται με το υπουργείο Τουρισμου. Προσοχή μόνο μην παρεξηγηθεί ο πραγματικός Κλουζώ, ο οποίος ως γνωστόν εδρεύει εντός κοινοβουλίου και η ίδια του η ύπαρξη εξαρτάται από την παρουσία του Κυριακού μας στο Μαξίμου…

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

    • “Το κομμα που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής “, του αξιζει να εχει αντιπροεδρο τον Αδωνι, αρχηγο τον Κουλη-Μωυση, υπουργους τον Γεραπετριτη και τον Καιριδη και συμβουλο του “ηγετη” τον Πατελη.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This