«Ξύνει» τον Καραμανλή από πάνω του, σαν τους ιεχωβάδες!

Must Read

Η μετατροπή του ιστορικού κτιρίου της Ρηγίλλης σε βίλα με πισίνα, γέμισε χαρά την ψυχή του ευεργέτη μας, Κυριάκου. Ήταν τέτοια η ευχαρίστηση του μάλιστα, που έδωσε εντολή να δημοσιευθεί η είδηση σε όλα τα ΜΜΕ που απαρτίζουν την επικοινωνιακή ασπίδα του φιλεύσπλαχνου πρωθυπουργού μας.

Ο λόγος είναι απλός. Ο Κυριάκος πιστεύει ότι κάτω από τα μπάζα που θα πέσουν για την κατασκευή της πισίνας, θα θαφτεί οριστικά η πραγματική Νέα Δημοκρατία, αυτή δηλαδή που συνδέεται με τον Καραμανλιαμό.

Γιατί χαίρεται ο ηγέτης μας τόσο; Για λόγους απολύτως μετρήσιμους και τεχνοκρατικούς.

Βλέπετε, ο Κυριάκος δεν μπορεί ποτέ να ξεπεράσει το γεγονός ότι οι υποτιθέμενοι εκλογικοί του «θρίαμβοι», δεν μπόρεσαν ούτε να αγγίξουν τον αριθμό ψήφων του Κώστα Καραμανλή, ακόμα και την βραδιά της ήττας του 2009.

Με την διαφορά ότι ο Κώστας Καραμανλής παραιτήθηκε από πρόεδρος του κόμματος, παρότι έλαβε εκατοντάδες χιλιάδες ψήφους περισσότερους ακόμα και από την καλύτερη επίδοση του Κυριάκου Μητσοτάκη!

Όχι μπάζα λοιπόν, και μπουρλότο θα έριχνε ο Κυριάκος στην Ρηγίλλης αν μπορούσε, για να εξαφανίσει οριστικά την κληρονομιά του Κώστα Καραμανλή.

Για να είμαι ειλικρινής πάντως, το σχέδιο Κυριάκου για Μητσοτάκοποίηση της Ν.Δ. δεν θα μπορούσε ποτέ να υλοποιηθεί, εάν δεν είχε μεσολαβήσει ο Αντώνης Σαμαράς.

Ο Μεσσήνιος ήταν αυτός που έβαλε λουκέτο στην Ρηγίλλης και έβγαλε το κόμμα στη… Συγγρού!

Για να ακολουθήσει το Τσιτάχ της Μεσογείου, που μετέφερε την έδρα ακόμα πιο «χαμηλά», στην Πειραιώς…

Επόμενη στάση, Τρούμπα. Για γεωγραφικούς λόγους φυσικά, να μειωθεί η απόσταση από τον «ευεργέτη» του ευεργέτη μας…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This