Τρέμει ο Κυριάκος την οργή της Σακελλαροπούλου…

Must Read

Ένα νέο μέτωπο φαίνεται να ανοίγει για το Μέγαρο Μαξίμου. Ίσως το πιο σοβαρό. 

Το πρόβλημα ακούει στο όνομα «Κατερίνα Σακελλαροπούλου». Η οποία έχει το θράσος να θεωρεί ότι εξαπατήθηκε από τον ευεργέτη της Κυριάκο Μητσοτάκη, διότι συνειδητοποίησε ότι δεν πρόκειται να ανανεωθεί η θητεία της!

Αχαριστία!

Διαμηνύει μάλιστα ότι έπειτα από τόσα χρόνια, θα αρχίζει να εκτελεί τα καθήκοντά της, λειτουργώντας ως θεσμικό αντίβαρο στην «κυβερνητική ασυδοσία»…

Το περίεργο είναι ότι το περιβάλλον του Κυριάκου έχει θορυβηθεί από την συγκεκριμένη εξέλιξη, λες και ο κρυστάλλινος ηγέτης μας έχει κάτι να κρύψει. Στο Μαξίμου μάλιστα έφτασε εκεί συγκεκριμένη προειδοποίηση από κορυφαίο υπουργό ο οποίος επισκέφτηκε πριν από λίγες ώρες στον πρωθυπουργό μας: «Πρόσεχε, είναι αδίστακτη»! Εκτός από αχάριστη.

Εξακολουθώ πάντως να μην καταλαβαίνω το λόγο της ανησυχίας του Κυριάκου μόλις ενημερώθηκε ότι θα έχει απέναντι του «θεσμικό αντίβαρο». Τι θα κάνει δηλαδή το αντίβαρο; Θα πάρει πίσω ελληνοποιήσεις και προεδρικά διατάγματα; Ή μήπως δεν θα υπογράψει την επένδυση του ενός δις σε προστατευόμενη παραλία της Αττικής;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Ανησυχώ…μήπως πάθουμε κατάθλιψη μαζικά με την…απόσυρσή της από την προεδρία…θα μας λείψουν οι άστοχες αερολογίες της και η θρασύτατη υποστήριξή της στην ανεξέλεγκτη εισβολή λαθρομεταναστών στην Ελλάδα…μαζί με τις υπογραφές της σε κατάφορες παραβιάσεις του Συντάγματος και των εθνικών συμφερόντων.

  2. Υπηρέτησε το ΣΥΣΤΗΜΑ η Κατίγκω για χρόνια από το δικαστικό σώμα εις βάρος του ελληνικού λαού και των εθνικών συμφερόντων, το ΣΥΣΤΗΜΑ την έβαλε στην προεδρία για ανταμοιβή της υποτέλειάς της, τώρα δεν την χρειάζεται άλλο και της δίνει…τα παπούτσια στο χέρι…Ας μην γκρινιάζει η άχρηστη, ασυνείδητη, με όσα εγκληματικά υπέγραψε και πληρώθηκε με τα λεφτά των φορολογουμένων να κάνει βόλτες ανά την υφήλιο με τον γκόμενο και να διασύρει την Ελλάδα η γελοία τσαλαπατώντας τον θεσμό που κάποτε είχε ουσία.

  3. Θα χάσει η Κατίνα τον ακριβοπληρωμένο ρόλο της γελοίας μαριονέτας στο σκηνικό της εξαθλιωμένης Ελλάδας;;;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This