Το Μαξίμου θα έβλεπε με ευχαρίστηση την περίπτωση συνεργασίας της Μαρίας Καρυστιανού είτε με τον Στέφανο Κασσελάκη είτε με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, καθώς με αυτόν τον τρόπο η κυβέρνηση θα μπορούσε να τοποθετήσει εύκολα το νέο κόμμα σε κάποια «γωνία» του πολιτικού συστήματος.
Οι παρεμβάσεις Καρυστιανού σε λογαριασμούς Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης που πρόσκεινται στο κόμμα Κασσελάκη αλλά και η «γκουρμέ» φωτογραφία της Μαρίας Καρυστιανού με την Ζωή Κωνσταντοπούλου (που είχε γίνει σημαία στα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ) είχαν αναπτερώσει τις ελπίδες του Μαξίμου για την περιθωριοποίηση της προσπάθειας ώστε να μην αποκτήσει κινηματικά χαρακτηριστικά.

Αυτό που δεν υπολόγισαν στο γαλάζιο στρατόπεδο είναι η… ευεργεσία Κασσελάκη – Κωνσταντοπούλου στον Κυριάκο Μητσοτάκη: Όταν η κυβέρνηση έχανε τη δεδηλωμένη με τον γάμο ομοφυλοφίλων, τότε ο Στέφανος Κασσελάκης ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και η Ζωή Κωνσταντοπούλου έδωσαν χείρα βοηθείας με τους βουλευτές τους, κρατώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην πρωθυπουργία! Την ώρα μάλιστα που τον κατηγορούσαν για συγκάλυψη του εγκλήματος…
Όπως άλλωστε έλεγε χαροκαμένος συγγενής που βλέπει με συμπάθεια τις πρωτοβουλίες Καρυστιανού, «έβαλαν τον γάμο πάνω από το έγκλημα και κράτησαν τον Μητσοτάκη στην εξουσία». Βάζοντας στο κάδρο και τον Ανδρουλάκη…
Κάπως έτσι, η πιθανότητα συνεργασίας Καρυστιανού με το λεγόμενο «προοδευτικό τόξο» πάει άπατη, προς μεγάλη απογοήτευση του Μαξίμου.


Και θέλει τώρα να πιστέψουμε αυτή η κυρία, πως μέσα στα γλυκά, τις πάστες και τις σοκολατίνες, ότι πενθεί το παιδί της. Α παίξε μπάλα παραπέρα μωρή.
βρε ουστ κουραδα
Ρε τράβα γαμήσου μαλάκα.
Δηλαδή εσύ απαιτείς από πενθούντες να μην ξαναφάνε γλυκό στη ζωή τους!! Είσαι εκτός πραγματικότητας… αν δεν το κάνεις δολίως για σπίλωση του προσώπου!
ουστ μυγοφτυμα
Ουστ εσύ μαλάκα, ψεκασμένε.
με D TT
Ολοι εσεις που αναφερεστε στο νεκρο παιδι της εισαστε το ακρων αωτον της ξευτιλας. Σαν επιζωσα. Επιβατιδα των πρωτων βαγονιων της αμαξοστοιχιας θα σας πω πως δεν υπαρχει τιποτε πιο φριχτο απ το να ακους παιδια να ουρλιαζουν για βοηθεια ξεροντας οτι θα πεθανουν μεσα στις φλογες. Το χειροτερο ειναι οι γονεις που ακουσαν τις φωνες τους και πια δεν ξερουν αν η σταχτη που εθαψαν ηταν των παιδιων τους. Εγω αν ειχα το παιδι μου εκει μαζι μου και το εχανα θα γινομουν και αστροναυτης. Αν αυτο βοηθουσε να καταδικασω τους θρασυδειλους που κρυβονται πισω απο ασυλιες. Θα πω πως τσαμπα μαγκας μπορει να ειναι οποιοσδηποτε που εχει το παιδι του στην αγκαλια του. Με ποιο δικαιωμα ασκεις κριτικη σε γονεις που αδειασαν οι ζωες και η αγκαλιες τους. Που δεν θα ακουσουν ποτε ξανα τις φωνες τους το γελιο τους. Δεν θα τα δουν να μεγαλωνουν. Οι τελευταιες λεξεις τους θα ειναι κραυγες σε ενα ηχητικο λιγο πριν ξεψυχησουν βρισκοντας φριχτο θανατο. Αναλογιστειτε αν αυτο το παιδι ηταν το δικο σας τι θα κανατε για να δικαιωσετε το θανατο του. Μεχρι τοτε σιωπη γιατι υπαρχει το καρμα. Κανεις δεν ξερει τι του επιφυλασει το μελλον.
Το ίδιο έγινε και στην Μάνδρα και στην Ραφήνα και στο Μάτι. Και εκεί άνθρωποι έγιναν κάρβουνο και ο Τσίπρας μαζί με την Δούρου και τον Πολάκη, αντί για συλλυπητήρια ειρωνεύονταν τους νεκρούς. Κανείς από τους συγγενείς των αθώων αυτών θυμάτων που προκάλεσε η αλήτικη κυβέρνηση Τσίπρα και Καμένου δεν βγήκε να εκμεταλλευτεί πολιτικά το γεγονός, όπως κάνει η συγκεκριμένη κυρία, που αυτάρεσκα παίζει τον νέο της ρόλο. Και εγώ μάνα είμαι και έχω χάσει παιδί σε δρόμο καρμανιόλα που έφτιαξε ο αλήτης ο Σημίτης του ΠΑΣΟΚ. Άλλο να αντιδρώ κατά ενός παράλυτου κράτους και άλλο να διεκδικώ ρόλο σε ένα σαθρό σύστημα, που κατηγορώ και βρίζω συνεχώς. Καλή χρονιά σε όλους με υγεία.
Τότε κάτσε και βρίζει σπίτι σου αυτή επέλεξε τη δράση
Δεν επέλεξε την δράση κύριε. Απλά επέλεξε να καρπωθεί τον αγώνα όλων αυτών των συγγενών, σε συμφωνία με Ζωή, Στέφανο, Νικόλα και το κακό συναπάντημα.
είναι το κακό συναπάντεμα..σαν και τα κυβερνητικά κουράδθια ένα πράμα..
Τολακι του Μηζοτακη και συ ε? καλη χωνεψη μερες πουναι.
Έτσι είναι, ακριβώς. Κάποιοι θα σούβλισαν τους υπεύθύνους σαν τον Αθανάσιο Διάκο, κάποιοι θα κλεινοντουσαν θρηνούντες και άπραγοι και κάποιοι ελάχιστοι θα έβρισκαν το θάρρος θεσμικά, επίμονα, στοχευμένα, οργανωμένα να αλλάξουν το σύμπαν ώστε να μην ξαναγίνουν αυτά και άλλα…
Την βόλεψη τους κοιτάνε. Δεν τους νοιάζει τίποτα άλλο.
μη ζορίζεσε..τις ίδιες μαλακίες λες εδώ και πέντε μήνες..
οχι αλλο αρθρο 86
Καλοπερνάνε με την τρελλή. Τρώνε γκουρμέ πιάτα, πίνουνε και ποντάρουν στους μαλάκες και στα ζώα, που θα τις ψηφίσουνε.
ti gkoyrme re malakistiri tsompanara exis nabgis se taberna 20 xronia tora blaka giatros ine h mia ke h ali dikigoros les na pinane san ke esena poy psomolisas blaka !!!
Τράβα γαμήσου με κανέναν Πακιστανό ρε μουνόπανο. Στα Ελληνικά στα γράφω βρωμόπουστα. Για τα αρχίδια μου σε έχω μαλάκα.
Κάθε Σαββατοκύριακο σε ταβέρνες είμαι βρωμόπουστα, φτωχομπινέ. Εσύ έχεις να δείς μουνί από τα βαφτίσια της ξαδέρφης σου.
Της ξαδέρφης μας,ήταν πολύ πιό ωραίο..
Τις αποδείξεις να μαζέψεις και να τις πας να σου βάλει ο γκαουλάιτερ δεκάρι στον έλεγχο και δώρο δυό τραγουδάκια του ψευδάργυρου στο άι φον να τραγουδάει τα λαμπάκια σε ανάπηρους..
Κοιτάξτε τα δικά σας, τα ξεσκισμένα μουνόχειλα. Ακόμα και αυτοί που κομπάζετε ότι είστε άντρες, μουνί διαθέτετε τελικά.
Ρε μαλάκα, αρχίδι τρως εσύ πολύ συχνά πανακότα; Γύφτο που κάνεις το σκατό σου παξιμάδι.
Φοβασαι μην χασεις τον Μηζοτακη και τις μιζες?εννοια σου και θα περασετε καλα, βρωμιαρηδες.
Ψήφισε εσύ γουρλομάτη να δεις την υγεία σου! Ψήφισε κωλοτούμπες, γόνους, φιλονάζουλα, ψήφισε και δολοφόνους άμα θες, κι όταν βγουν τα αποτελέσματα, ξύδι.
Καταρχήν δεν έχει ανακοινώσει επίσημα τίποτε για οποιοδήποτε κόμμα. Συνεπώς οποιαδήποτε κριτική εναντίον της από το σύστημα σημαίνει πανικός, γιατί αν θα κατέβει στις εκλογές τους κόβει την παπάρα που έτρωγαν μέχρι τώρα και τους στέλνει στην ανεργία και ίσως στην φυλακή (κυρίως γι’ αυτό πανικοβάλονται γιατί δεν θα την ελέγχουν). Αν δουλεύει για τον εαυτό της αγαπητέ, τότε ο Μητσοτάκης και οι οικογένειά του τι κάνουν εδώ και 80 χρόνια που σιτίζονται από το δημόσιο χωρίς να δουλέψουν ούτε μια μέρα στη ζωή τους;
Για τον εαυτό της δουλεύει και την βόλεψη της. Κανέναν δεν μπορεί να στείλει στην φυλακή, ειδικά αυτή. Είναι ελάχιστη σαν μέγεθος, που καβάλησε καλάμι και πήραν τα μυαλά της αέρα. Σου βάζω στοίχημα, ότι θα κάνει μια τρύπα στο νερό.
Ελα ρε μεγαλε βαλε υποψηφιοτητα για πρωθυπουργος να μας σωσεις κριτη του καναπε, βρε ουστ.
ένας ηλίθιος είσαι και βλακομπινές
Η Καρυστιανού δεν είναι σε κανένα μέρος του πολιτικού συστήματος. Είναι στο πουθενά γιατί πολύ απλά σε πουθενάδες απαυθύνεται. Είναι ένα τίποτα.
Και γιατί οπωσδήποτε πρέπει να ανήκει κάπου; Για να ελέγχεται καλύτερα από το σύστημα το οποίο προσκυνάς και εσύ;
Ήδη με αυτά που κάνει και λέει δείχνει μέρος αυτού του συστήματος. Δουλεύει μεθοδικά για τον εαυτό της.
Ένα … “τίποτα” δεν προξενεί τέτοια αναστάτωση, δεν φθάνει να μιλά στην Ευρωβουλή, δεν συγκεντρώνει τόσο κόσμο κοντά της. Ένα … “τίποτα” δεν θέτει στόχους, που κάθε εχέφρων και αξιοπρεπής άνθρωπος βλέπει ότι είναι δίκαιοι και επιβελημένοι να εφαρμοστούν. Αλλά τι να γράψει γι αυτό το “τίποτα” ένας τιποτένιος;
Αν δεν ήσουν εσύ τιποτένιος και ένα σκουπίδι δεν θα υπερασπιζόσουν την αισχρή Μαρία Καρυστιανού. Ουρά της τελευταίας έγινες. Ακόμη και ένα χαρτί για την μύξα, έχει μεγαλύτερη αξία από εσένα τον τελειωμένο.
γιωργακη σε τσουζει τοσο πολυ ενα τιποτα?η φοβασαι οτι θα ριξει την ΝΔ?
γιωργακη σε τσουζει τοσο πολυ ενα τιποτα?η φοβασαι οτι θα ριξει την ΝΔ?.
Έλα ρε Τζον, είδες ότι τα χυδαία σχόλια που έκανες για την Καρυστιανού δεν έπιαναν τόπο και είπες να το γυρίσεις σε “κριτική”; Δεν ξεγελάς κανέναν. Ο ίδιο ούγκανος παραμένεις. Άρχισε πάλι να βρίζεις τώρα σαν αυτιστικό.
Ποιος σου είπε εσένα ότι είμαι ο John; Είναι δικαίωμα μας να μην μας αρέσει η Καρυστιανού, που εκμεταλλεύεται αισχρά το νεκρό παιδί της. Ντροπή και μόνο ντροπή για τα καραγκιοζιλίκια της.
Εννοείται πως είσαι ο John/Γιώργος Ευθυμίου/Μάκης Κοσμάς/Γιάννης Περγάμαλης/Γιώτα Βεκρή/Βασίλης Λαγός/SPARTA/Morgan και το κακό συναπάντημα.
Να με ευχαριστείς θα έπρεπε που είμαι εδώ για να γαμάω κάτι ξεφτίλες αριστερούς σαν εσένα. Όσο για την Καρυστιανού χέστηκα, όπως και κάποια εκατομμύρια Έλληνες ακόμα.
Σου γαμάμε το μουνί. Σε θέλω στην μέση μιας παρτούζας και να τρως την χρυσή βροχή από πέντε ψωλαράδες.
Σου γαμάω τον κώλο ξάθε μέρα καθυστερημένε αριστερέ. Μουνόπανο, οπαδέ της πούτσας. Ψωλόβιε.
αντε να σε ψεκάσουν με τίποτα aroxol. ούτε για ροχάλες δεν είσαι
και σε χέζει μέχρι κι ο φραπές..
αντε στο βόθρο σου και μας τα ξαναλές
“Ένα τίποτα”, πουθενάδες, άθεοι, αφορισμένοι, οσφυοκάμπτες, προδότες, ξεφωνημένες υπερήφανες, πολιτικά και μη αποβράσματα, ελεεινοί, είναι όλοι αυτοί που σήμερα βρίσκονται στις κυβερνητικές θέσεις και σε αυτές της λεγόμενης προοδευτικής αντιπολίτευσης… Σε αυτούς απ’ ότι φαίνεται ανήκεις κι εσύ… Τράβα κάνε καμιά δόση για covid ακόμα και άσε την Καρυστινού στην ησυχία της… Εσύ είσαι ένας πουθενάς μπροστά της….
Και μόνο που ανφέρεις τον covid, κατάλαβα ότι είσαι ένα τίποτα που ακολουθεί τον μάπα τον Βελόπουλο και περιμένει να τον σώσει το ξανθό γένος και ο γέροντας Παίσιος. Σε τέτοιους σαν και εσένα, απευθύνεται αυτή η μπαλότσα. Αυτό το νούμερο. Ντροπή και μόνο να λες ότι ακολουθείς την Μαρία Καρυστιανού. Επίπεδο δάπεδο.
Χέστηκα για την Καρυστιανού και την κάθε Καρυστιανού που φτάνει να εκμεταλεύεται το νεκρό παιδί της. Μια ξεφτίλα από μόνη της είναι.
Έπεσαν οι μάσκες σου Τζον. Για μια ακόμα φορά έγινες κάφρος. Δεν κρατήθηκες και πολύ. Συμβαίνει αυτό με τους αυτιστικούς γενικά.
Είσαι και καθυστερημένος και μαλάκας και μια ξεσκισμένη αδερφή.
Θα σου γαμάω το μουνί και την μάνα, μέχρι να σβήσει ο ήλιος, μουνόπανο, αλήτη.
βοθρόλυμα
πολύ εύστοχος!! σε πουθενάδες απευθύνεται. Καλή Πρωτοχρονιά!
Πουθενάδες το 36+% ρε? Κάτσε να έρθουν οι εκλογές να δούμε πού θα τρέχετε να κρυφτείτε μέχρι το ξημέρωμα! Τα ελικόπτερα θα πάρουν φωτιά !🔥 Αν και η Κιόβεσι ετοιμάζει νωρίτερα το στραπόν, πριν λήξει η θητεία της!!! :)))