Η Βικτώρια Καρύδα βγήκε βόλτα στην Γλυφάδα με έναν από τους δύο «πρίγκιπές» της

Must Read

Βόλτα στη Γλυφάδα με τον γιο της για τη Βικτώρια Καρύδα, που βρίσκει σιγά σιγά τον εαυτό της μετά τον χαμό του άντρα της. Το πανέμορφο μοντέλο και παίκτρια του περσινού «My style rocks» απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό να περπατάει στο κοσμικό νότιο προάστιο, κρατώντας το ένα από τα δύο παιδιά της από το χέρι. Ντυμένη casual με γκρι T-shirt, δερμάτινο σορτσάκι και αθλητικά, ξεχώριζε από μακριά τόσο από το καλλίγραμμο σώμα της όσο και από τα πολύ μακριά ξανθά μαλλιά της, που τα είχε λυτά και γυρισμένα στη μια πλευρά.

Να θυμίσουμε πως η Βικτώρια Καρύδα δέχτηκε ένα πολύ σκληρό χτύπημα από τη μοίρα, όταν στις 31 Οκτωβρίου του 2018 κι ενώ εκείνη έκανε πασαρέλα, δολοφονήθηκε ο άντρας της Γιάννης Μακρής εν ψυχρώ έξω από το σπίτι τους στη Βούλα. Τότε συγκλόνισε το πανελλήνιο με το σπαρακτικό αντίο της στον «βασιλιά της», όπως αποκαλούσε τον σύζυγό της. Σήμερα, ενάμιση χρόνο μετά το τραγικό γεγονός, φαίνεται ότι έχει σταθεί ξανά στα πόδια της, βάζοντας ως προτεραιότητα τα παιδιά της.

Δείτε επίσης: Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 21 Μαΐου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This