Η Εύα Λάσκαρη παραλίγο να χάσει το παιδί της: «Έπαθα σοκ με ότι μου είπε ο γιατρός» (video)

Must Read

H εντυπωσιακή Εύα Λάσκαρη έχει ανοίξει νέο κεφάλαιο στη ζωή της όπου τα τελευταία δύο χρόνια διατηρεί δεσμό με τον Γιάννη Κουκουνάκη, με τον οποίο μάλιστα σχεδιάζουν να παντρευτούν άμεσα.

Το πρώην μοντέλο και ηθοποιός που βρίσκεται στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της, μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούριου για τα σχέδιά της αλλά και την δύσκολη περίοδο που πέρασε όταν έχασε τη μητέρα της: «Είμαστε πολύ καλά, από την αρχή είμαστε πολύ καλά! Είμαστε περίπου δύο χρόνια μαζί και θέλαμε από την αρχή αυτό το παιδάκι… Ήθελα και εγώ αδερφάκι για τον Παναγιώτη… Εντάξει ανυπομονώ αλλά και αγχώνομαι. Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν πολύ περίεργα γενικά, έχασα τη μαμά μου τον Ιούνιο και από την αρχή που γνώρισα τον Γιάννη ήταν πολύ περίεργη η ζωή μας».

Η Εύα εξομολογήθηκε στην κάμερα της εκπομπής,  την περιπέτεια που την τρόμαξε ότι θα χάσει το μωρό της: «Τις πρώτες εβδομάδες, δεν ήξερα καν ότι ήμουν έγκυος απλά νόμιζα και περίμενα να έχω μεγαλύτερη καθυστέρηση για να κάνω το τεστ. Έκανα γυμναστική και είχα τρομερά μεγάλη αιμορραγία. Όταν ο γιατρός με είδε που είπε ότι δεν πιστεύει ότι θα κρατήσω αυτό το παιδί. Έπαθα σοκ, δεν το πίστευα!», αποκάλυψε.

Ευτυχώς για εκείνη το μωρό, όλα ξεπεράστηκαν αφού η Εύα χρειάστηκε να παραμείνει στο κρεβάτι σχεδόν 3 μήνες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This