ΑΡΧΙΚΗLIFESTYLE«Έκλαιγα και έβλεπα εφιάλτες»: Ο Κοψιάλης σπάει τη σιωπή του για τη Γεωργία Μπίκα και τον Φιντιρίκο

«Έκλαιγα και έβλεπα εφιάλτες»: Ο Κοψιάλης σπάει τη σιωπή του για τη Γεωργία Μπίκα και τον Φιντιρίκο

Η εξομολόγηση για το ορμονικό πρόβλημα, τα 120 κιλά και η άγνωστη περιπέτεια με τα φάρμακα Ozempic και Mounjaro!

Στο podcast «Anestea» βρέθηκε ο Αλέξανδρος Κοψιάλης, παραχωρώντας μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Ο influencer αναφέρθηκε στις προκλήσεις που αντιμετώπισε με τη διατροφή και τις ορμόνες του σε μικρότερη ηλικία, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει τη σχέση του με τη Σοφία Φυρού.

Η μάχη με τις ορμόνες

Αρχικά, αναφέρθηκε στην ανασφάλεια που ένιωθε για το σώμα του λόγω των περιττών κιλών, εξηγώντας πώς η κατάσταση αυτή επηρέασε την ψυχολογία του.

«Δεν θα σου πω ακριβώς τι κάνω, αλλά θα σου πω ότι κάνω κάτι, το οποίο όταν το φτάσω εκεί που επιθυμώ και ονειρεύομαι, θα βγω να μιλήσω γι’ αυτό. Πιστεύω ότι θα βοηθηθεί πολύς κόσμος και θα αισθανθεί καλύτερα, όπως πλέον αισθάνομαι και εγώ. Πρώτα πρέπει να φτιάξεις το μέσα και μετά να φτιάξεις το έξω. Εγώ 16 χρόνια δεν ήξερα τι πάει να πει ανέμελο καλοκαίρι.

Έβγαινα από την παραλία και κρυβόμουν πίσω από τους φίλους μου. Αυτό που έχω λέγεται συναισθηματική υπερφαγία. Έχει δουλευτεί και με ψυχοθεραπεία. Όταν έκανα Mounjaro είχα χάσει 8 κιλά. Με σιχάθηκα, γιατί πιο πριν είχα κάνει Ozempic και μου κατέστρεψε το περσινό μου καλοκαίρι. Εκεί αποφάσισα ότι δεν θα το κάνω έτσι και ας μου πάρει χρόνια», είπε αρχικά ο Αλέξανδρος Κοψιάλης.

Και συμπλήρωσε: «Τις διαταραχές αυτές τις είχα από πάντα, αλλά χειροτέρεψαν όταν μεγάλωσα και άρχισα να βγάζω τα δικά μου λεφτά. Οι γονείς μου δεν ήξεραν ότι είχα αυτό το πράγμα, έβλεπαν ένα παιδί που απλά τρώει παραπάνω. Όλο αυτό σου μειώνει την αυτοπεποίθηση, χωρίς να το καταλαβαίνεις. Σε κάνει να φοβάσαι το οτιδήποτε. Ήμουν 120 kg και σήμερα είμαι 94».

«Στην ηλικία των 14 κατάλαβα ότι έχω ορμονικό πρόβλημα, είχα καθυστερημένη ανάπτυξη. Κάποια στιγμή έκανα φαρμακευτικές ενέσεις τεστοστερόνης. Έπαιρναν τηλέφωνο σπίτι, το σήκωνα και με περνούσαν για γυναίκα. Αυτό ήταν ότι χειρότερο. Οι σχέσεις μου με τις γυναίκες επηρεάστηκαν. Εγώ ολοκλήρωσα 19 ετών. Πάντα ένιωθα μειονεκτικά», παραδέχτηκε ο δημοφιλής youtuber.

Η υπόθεση Γεωργίας Μπίκα

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο Αλέξανδρος Κοψιάλης αναφέρθηκε στην υπόθεση της Γεωργίας Μπίκα και στην εμπλοκή του ονόματός του σε αυτήν. Σχολίασε τη στάση που τήρησε υποστηρίζοντας τον Δημήτρη Φιντιρίκο και ανέλυσε τις δυσκολίες που προέκυψαν από τη δημόσια έκθεση και τις κατηγορίες που δέχθηκε εκείνη την εποχή.

«Τότε με την υπόθεση του Δημήτρη Φιντιρίκου βγήκα να μιλήσω γιατί δεχόμουν μηνύματα στα οποία μου έλεγαν να πεθάνει το παιδί μου. Σε αυτό δε φταίει ο κόσμος. Αυτό έγινε γιατί βγήκε ένας τρελός, μέσα από ένα προφίλ, και ξεκίνησε να λέει ασυναρτησίες. Τα media πήραν τον τρελό, τον φούσκωσαν και έτσι ο κόσμος στράφηκε εναντίον μου. Ήταν η χειρότερη περίοδο στην ζωής μου. Μετά από αυτό, όπου πήγαινα ένιωθα ότι ο κόσμος με βλέπει με κακό μάτι. Τότε είχα βάλει πάλι πάρα πολλά κιλά, είχα αϋπνίες, έβλεπα εφιάλτες, απομακρύνθηκα και από το παιδί μου και από τη γυναίκα μου. Έκλαιγα, έτρωγα πολύ, δεν είχα όρεξη για τίποτα», εξήγησε ο ίδιος.

Και πρόσθεσε: «Εμένα δεν θα γυρίσει να μου ζητήσει κανένας συγνώμη που μέσα από αυτό που έζησα, ταυτόχρονα έχασα και την παιδική ηλικία του γιου μου. Τότε ήταν ενός έτους. Μου είχαν σκάσει πολύ άσχημα συναισθήματα. Κάποιες στιγμές δεν ήθελα ούτε να τον ακούω ούτε να τον βλέπω. Δεν μιλούσα με τους γονείς μου, υπήρχαν τσακωμοί με τη Σοφία. Από όλη αυτή την ιστορία μου έχει μείνει μία μαυρίλα, μια στενοχώρια, μια πίκρα. Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι δεν είμαι υπόλογος για κανέναν, ούτε για τους φίλους μου».

Η σχέση του με τη Σοφία Φυρού

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην σύζυγό του Σοφία Φυρού και στις φήμες που τους θέλουν να έχουν χωρίσει.

«Με τη Σοφία είμαστε μαζί. Έχουν γίνει σκηνικά, follow, unfollow, block, αλλά αυτό είναι σε όλες τις σχέσεις. Είχε παιχτεί ένα μπλοκ σε μία φάση, θεωρητικά μιλάγαμε κάθε μέρα γιατί είναι και το παιδί. Δηλαδή χωρίζεις δεν χωρίζεις με κάποιον, είσαι για πάντα παντρεμένος μαζί του. Εκείνες τις μέρες είχαμε αποφασίσει ότι θα χωρίσουμε. Πες μου ένα ζευγάρι που δεν έχει περάσει αυτή τη φάση. Με τη Σοφία μπορούμε να τσακωθούμε για τον ορισμό του τίποτα, σούπα μούπες, μεγαλώνει ο εγωισμός, το κρατάμε και οι δύο. Πιο πολλές φορές κάνω πίσω εγώ. Στις 10 έχω “σπάσει” τις 12. Αν μπορούσα να αλλάξω κάτι θα ήταν να σπάει πιο πολλές φορές εκείνη», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Μου τη γνώρισε ο Σάκης Τανιμανίδης, μου λέει “τέτοιο κορίτσι δεν έχεις ξαναδεί στη ζωή σου”. Ήμασταν σε ένα μαγαζί στη Μύκονο, κάτσαμε λίγο εκεί, με κοίταζε στα μάτια, την κοίταζα αλλού. Δεν θυμάμαι το πρόσωπό της τις πρώτες μέρες, τα είχα πάθει όλα. Την κέρδισε το μπλα μπλα. Όλοι προσπάθησαν να την εντυπωσιάσουν με λεφτά και αμάξια, αν της πάρω ακριβό δώρο μπορεί να τσακωθούμε. Είναι ανάποδο αυτό που δείχνει με αυτό που φαίνεται», είπε για την γνωριμία τους και πρόσθεσε: «Είναι ο έρωτας της ζωής μου, το κατάλαβα μόλις την είδα στην κρουαζιέρα που με είχε καλέσει ο Σάκης Τανιμανίδης. Ξετρελάθηκα. Την πέρασα για την όμορφη μακρινή ξαδέρφη της Μπελούτσι. Φόραγε άσπρο πέδιλο τύπου τακουνάκι και κοτλέ πορτοκαλί ολόσωμη φόρμα και ραντάκι. Θυμάμαι ότι με όλη την παρέα με το που την είδαμε σκουντιόμασταν, λέμε τι γυναίκα είναι αυτή. Δεν μου βγήκε εκείνη τη στιγμή να της μιλήσω, μου βγήκε φόβος και λέω “Άστη στην ησυχία της”. Έλεγα, πού πάω ξυπόλητος να κατακτήσω το Έβερεστ. Μάτι, βλέμμα, δόντι, χέρι, πόδι, στήθος, ποπός, όλα… Όταν φιληθήκαμε πρώτη φορά δεν το πίστευα και ήταν πολύ αμήχανο, γιατί ήμουν στο παράθυρο, τη χαιρέτησα και ήταν μισό χείλη, μισό μάγουλο. Ήμασταν στην Ηλιούπολη, μου έμεινε το αυτοκίνητο από μπαταρία σε μια ανηφόρα, δεν της το ‘πα ποτέ».

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης αναφέρθηκε επίσης στην περίοδο που η Σοφία Φυρού έμεινε έγκυος, ενώ το ζευγάρι μετρούσε μόλις 7 με 8 μήνες σχέσης.

«Τα είχαμε 7-8 μήνες όταν έμεινε έγκυος. Επηρέασε την ισορροπία της σχέσης μας, δεν είχαμε ζήσει. Τα πρώτα 20 λεπτά που έμαθε ότι είναι έγκυος, μου είπε ότι θέλει γλυκό, έπαθε υπογλυκαιμία και μόνο στην ιδέα. Την έβγαλα φωτογραφία που είχε παγωτό απ’ τη μία και ντόνατ απ’ την άλλη. Ήταν απ’ τις πιο ωραίες και ανέμελες περιόδους με τη Σοφία. Είναι ο μεγάλος μου έρωτας».

Επιπλέον, ανέφερε πως διάφοροι αθλητές προσέγγιζαν τη Σοφία Φυρού με σκοπό το φλερτ, κάτι που συνέβαινε ακόμα και ενώ το ζευγάρι ήταν ήδη μαζί: «Δεν θα της συγχωρούσα ποτέ το κέρατο, όσο και να με πόναγε. Είμαι ζηλιάρης. Το έχω δουλέψει για να μην με πειράζει όταν είναι προκλητική στο Instagram. Σίγουρα γουστάρει να με τσιγκλάει, αλλά ξέρεις τι σε περιμένει. Δεν πήγα με τη μοναχή, ξέρω ότι είναι μια κοπέλα που της αρέσει ο εαυτός της. Κλήθηκα να αντιμετωπίσω και μηνύματα από διάσημους, ποδοσφαιριστές, μπασκετμπολίστες που έβλεπα στα DM της, ήταν ένας μονόλογος που με εκνεύρισε πάρα πολύ. Δεν σου μιλάω για τον κλασικό τον αφάνα που έχει στείλει σε όλες. Του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή του έχω κάνει καζούρα γιατί έστελνε ταυτόχρονα στη Στέλλα και τη Σοφία και πεταγόμαστε εμείς με τον Χταπόδια. Το έχω και σε βίντεο».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Κοψιάλης μίλησε για την προληπτική διπλή μαστεκτομή στην οποία υποβλήθηκε η Σοφία Φυρού λόγω κληρονομικότητας. Ανέφερε πως παρέμεινε δίπλα της σε όλη τη διάρκεια της περιπέτειας, επισημαίνοντας ότι η στήριξη προς τον άνθρωπό του ήταν για εκείνον αυτονόητη.

«Ήμουν δίπλα της στο νοσοκομείο και δεν το θεωρώ άξιο αναφοράς. Το παιδί σίγουρα καταλάβαινε, αλλά μπορώ να σου πω ότι ήταν πολύ γενναίο, το αντιμετώπισε με μεγάλη δύναμη. Ήταν συγκινητικό το πόσο γρήγορα επανήλθε από τρία χειρουργεία, 9 ώρες το καθένα. Αυτό με έκανε να εκτιμήσω άλλα πράγματα, τη βλέπεις με σωληνάκια και να μην μπορεί να σηκωθεί. Γι’ αυτό λες ότι η υγεία είναι πάνω απ’ όλα», δήλωσε.

O Youtuber μάλιστα δεν έκρυψε την επιθυμία του να μεγαλώσει η οικογένεια του και η προοπτική ενός νέου μέλους είναι κάτι που τόσο ο ίδιος όσο και η σύντροφός του το θέλουν πολύ: «Ίσως να κάνουμε δεύτερο παιδί, θα ‘θελα ένα κοριτσάκι μελαχρινό με μπλε μάτια», είπε ο Αλέξανδρος Κοψιάλης.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak

Διαβάστε επίσης