Κατερίνα Μουτσάτου: Η ειρηνική διαδήλωση «έσπασε» από μπαχαλάκηδες αλλά η αστυνομία επιτέθηκε σε απλούς πολίτες (video)

Must Read

Στον τόπο των γεγονότων που κάνουν την Αμερική να φλέγεται με διαμαρτυρίες και επεισόδια για τη δολοφονία του Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ από αστυνομικό, βρίσκεται η Κατερίνα Μουτσάτου.

Έγκυος στο δεύτερο παιδί της, η Ελληνίδα ηθοποιός, αφού νόσησε όπως είχε εξομολογηθεί από κορωνοϊό και χρειάστηκε να αντιμετωπίσει το ανύπαρκτο σύστημα Υγείας της Αμερικής, τώρα βιώνει τον στρατιωτικό νόμο όπως περιγράφει, στην καρδιά του Λος Άντζελες. 

Οι άνθρωποι κλεισμένοι στα σπίτια τους για 3 μήνες λόγω καραντίνας, τώρα βιώνουν απαγόρευση κυκλοφορίας με την πόλη να έχει κηρύξει κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω των εξεγέρσεων και των λεηλασιών.

Με βίντεο που ανάρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram η ίδια περιγράφει ότι η διαμαρτυρία ξεκίνησε ειρηνικά, και όπως έχουμε δει να συμβαίνει και στη χώρα μας, οι «γνωστοί άγνωστοι» μπαχαλάκηδες, βρήκαν ευκαιρία να προκαλέσουν επεισόδια και αιματοχυσίες. Η ηθοποιός καταγγέλλει σε αυτά, ότι οι αστυνομικοί επιτέθηκαν εναντίον των πολιτών που διαμαρτύρονταν και όχι εναντίον των μπαχαλάκηδων που προκάλεσαν αμέτρητες ζημιές σε καταστήματα και περιουσίες. 

«Στρατιωτικός νόμος εν μέσω Lockdown: Στο Λος Άντζελες η διαδήλωση ενάντια στην αστυνομική βία φέρνει πιο πολύ καταστολή και αστυνομική βία, με τον προϋπολογισμό του Λος Άντζελες για την Αστυνομία να έχει τη μερίδα του λέοντος για το 2020-2021», έγραψε στη λεζάντα για το ολιγόλεπτο βίντεο της στο οποίο περιγράφει την κατάσταση που επικρατεί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More Articles Like This