5-7-2020

Κατερίνα Μουτσάτου: Η ειρηνική διαδήλωση «έσπασε» από μπαχαλάκηδες αλλά η αστυνομία επιτέθηκε σε απλούς πολίτες (video)

Στον τόπο των γεγονότων που κάνουν την Αμερική να φλέγεται με διαμαρτυρίες και επεισόδια για τη δολοφονία του Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ από αστυνομικό, βρίσκεται η Κατερίνα Μουτσάτου.

Έγκυος στο δεύτερο παιδί της, η Ελληνίδα ηθοποιός, αφού νόσησε όπως είχε εξομολογηθεί από κορωνοϊό και χρειάστηκε να αντιμετωπίσει το ανύπαρκτο σύστημα Υγείας της Αμερικής, τώρα βιώνει τον στρατιωτικό νόμο όπως περιγράφει, στην καρδιά του Λος Άντζελες. 

Οι άνθρωποι κλεισμένοι στα σπίτια τους για 3 μήνες λόγω καραντίνας, τώρα βιώνουν απαγόρευση κυκλοφορίας με την πόλη να έχει κηρύξει κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω των εξεγέρσεων και των λεηλασιών.

Με βίντεο που ανάρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram η ίδια περιγράφει ότι η διαμαρτυρία ξεκίνησε ειρηνικά, και όπως έχουμε δει να συμβαίνει και στη χώρα μας, οι «γνωστοί άγνωστοι» μπαχαλάκηδες, βρήκαν ευκαιρία να προκαλέσουν επεισόδια και αιματοχυσίες. Η ηθοποιός καταγγέλλει σε αυτά, ότι οι αστυνομικοί επιτέθηκαν εναντίον των πολιτών που διαμαρτύρονταν και όχι εναντίον των μπαχαλάκηδων που προκάλεσαν αμέτρητες ζημιές σε καταστήματα και περιουσίες. 

«Στρατιωτικός νόμος εν μέσω Lockdown: Στο Λος Άντζελες η διαδήλωση ενάντια στην αστυνομική βία φέρνει πιο πολύ καταστολή και αστυνομική βία, με τον προϋπολογισμό του Λος Άντζελες για την Αστυνομία να έχει τη μερίδα του λέοντος για το 2020-2021», έγραψε στη λεζάντα για το ολιγόλεπτο βίντεο της στο οποίο περιγράφει την κατάσταση που επικρατεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελένη Παπαδοπούλου
Ελένη Παπαδοπούλου
Σάββας Καλεντερίδης
Σάββας Καλεντερίδης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ