ΑΡΧΙΚΗ LIFESTYLE Λάκης Γαβαλάς: Η Σουηδέζα σύζυγος, το παιδί που έχασαν και οι συνεργάτες...

Λάκης Γαβαλάς: Η Σουηδέζα σύζυγος, το παιδί που έχασαν και οι συνεργάτες που τον αφαίμαξαν (video) 

Μια συνέντευξη εφ’ολης της ύλης παραχώρησε στην εκπομπή τςη Ελεονώρας Μελέτη, «Μεσάνυχτα», ο μόδιστρος Λάκης Γαβαλάς.

Ο Λάκης άνοιξε την καρδιά του και μίλησε για την μεγάλη δικαστική περιπέτεια που τον έστειλε στο κελί του Κορυδαλλού, τη σχέση με τους συνεργάτες του, αλλά και την γυναίκα που παντρεύτηκε και έμεινε μαζί της 9 χρόνια, με την οποία μάλιστα έχασαν κι ένα παιδί πριν προλάβει να γεννηθεί.

Οι συνεργάτες που τον κατέστρεψαν

Ο Λάκης Γαβαλάς αφηγήθηκε ότι ο ίδιος δεν είχε καμία επαφή αλλά ούτε και γνώση με τα οικονομικά, ενώ μάλιστα δεν γνώριζε καλά καλά τι είναι το ΑΦΜ όπως σχολίασε. Ο επιχειρηματίας που είχε συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του εξωτερικού και είχε αναλάβει τις δημόσιες σχέσεις και την επικοινωνία, άφησε όλο την οικονομική διαχείριση της εταιρίας του στους συνεργάτες του οι οποίοι μάλιστα όπως ανέφερε συχνά τον εκμεταλλεύονταν και τον κορόιδευαν επειδή είναι αγαθός, και ελαστικός.

«Μπήκα στη φυλακή σαν Λάκης και βγήκα σαν κύριος Γαβαλάς»

Ο σχεδιαστής μόδας και επιχειρηματίας, βρέθηκε ξαφνικά στη φυλακή όταν μεταξύ άλλων βρέθηκε ότι οι συνεργάτες του δεν απέδιδαν φόρους στο κράτος: «Ήμουν σε μια πτέρυγα υψηλού κινδύνου μαζί με άλλους τρεις Έλληνες, οι οποίοι είχαν και αυτοί να κάνουν με οικονομικά. Μου φέρονταν όλοι πάρα πολύ καλά. Μπήκα στη φυλακή σαν Λάκης και βγήκα σαν κύριος Γαβαλάς για όλους. Έτσι έμπαινα και στους οίκους μόδας», σχολίασε και αφηγήθηκε πώς φρόντιζε τον κήπο των φυλακών και όλοι στέκονταν για να τον θαυμάσουν.

Η γυναίκα της ζωής του και η εγκυμοσύνη

Συγκλονιστικές ήταν οι αποκαλύψεις για τη Σουηδέζα σύζυγό του την οποία ερωτεύτηκε και αγάπησε πάρα πολύ, την περίοδο που ο ίδιος ελκυόταν και από τα δύο φύλα, η επιτυχία του στις γυναίκες όμως ήταν μεγάλη. Ο Λάκης Γαβαλάς γνώρισε την γυναίκα της ζωής του στο Πόρτο Φίνο, όπου εκείνη εργαζόταν ως μοντέλο και αυτός ως χορευτής. Μετά από δύο χρόνια δεσμού, οι δυο τους παντρεύτηκαν κι εκείνη έμεινε έγκυος όμως ένα σοβαρό πρόβλημα στην υγεία της, την ανάγκασε να διακόψει την κύηση: «Φαντάσου πως τώρα θα είχα έναν γιο που θα ήταν πάνω από 40 ετών» δήλωσε χαμογελώντας ο Λάκης Γαβαλάς. Ωστόσο, το τέλος σε αυτή τη δυνατή σχέση, ήρθε όταν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις απομάκρυναν το ζευγάρι και ακολούθησε χωρισμός.