Καθησυχαστικό μήνυμα της Μάρθας Καραγιάννη: «Είμαι καλά»!

Must Read

«Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους τους συμπατριώτες μου για το ενδιαφέρον τους. Είμαι καλά και σύντομα θα βρίσκομαι και πάλι στην καθημερινότητά μου».

Με αυτά τα λόγια η μεγάλη πρωταγωνίστρια της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου Μάρθα Καραγιάννη θέλησε ένα εικοσιτετράωρο μετά τη χειρουργική επέμβαση που έκανε να στείλει μέσω της «Espresso» το δικό της μήνυμα, καθησυχάζοντας έτσι τους χιλιάδες θαυμαστές της στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, οι οποίοι ανησυχούσαν για την πορεία της υγείας της.

Ήταν τη Δευτέρα το πρωί, όταν πρώτη η «Espresso» έκανε γνωστή την είδηση για την εισαγωγή της ηθοποιού σε ιδιωτική κλινική προκειμένου να πραγματοποιηθεί η εγχείρηση αφαίρεσης χολής, την οποία περίμενε να κάνει εδώ και περίπου τρεις μήνες.

Πράγματι, η Μάρθα Καραγιάννη, έχοντας στο πλευρό της τον φύλακα άγγελό της, όπως αποκαλούν οι άνθρωποι του κύκλου της την επιστήθια φίλη της Ντόρα Δούμα, μπήκε στο νοσοκομείο για το προγραμματισμένο χειρουργείο, το οποίο έγινε το πρωί της Τρίτης.

Έξω από το χειρουργείο, οι ώρες κυλούσαν αργά και βασανιστικά για τη Δώρα Ντούμα. Η ίδια μάλιστα, θέλοντας να καθησυχάσει τους ανθρώπους που αγαπούν τη Μάρθα Καραγιάννη, ανέβασε ένα post στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, στο οποίο ανέφερε πως η εγχείρηση πήγε καλά και η ασθενής έχει επιστρέψει στο δωμάτιό της.

Από τη Δευτέρα μέχρι και χθες το τηλέφωνο της Ντόρας Δούμα δεν σταμάτησε να χτυπάει, όχι μόνο από τους συναδέλφους της Μάρθας που τη λατρεύουν, αλλά και από πολιτικούς που την εκτιμούν βαθύτατα και θέλησαν να μάθουν νέα για την εξέλιξη της υγείας της. Από τους πρώτους που επικοινώνησαν με τη Μάρθα Καραγιάννη και την Ντόρα Δούμα ήταν ο επιστήθιος φίλος τους Νίκος Γαλανός, ο Θάνος Καληώρας, η Αθηνά Μαυρομάτη, η Ζωζώ Σαπουντζάκη και ο Μάκης Δελαπόρτας.

Για την ιστορία, στα μέσα του περασμένου Φεβρουαρίου η Μάρθα Καραγιάννη εισήχθη επειγόντως στο νοσοκομείο ύστερα από έντονους πόνους που παρουσίασε. Αμέσως, οι θεράποντες ιατροί τής συνέστησαν φαρμακευτική αγωγή και μετά την ολοκλήρωσή της, αφαίρεση χολής. Ωστόσο, η καραντίνα λόγω του κορωνοϊού ανάγκασε την ηθοποιό ν’ ακυρώσει την εγχείρησή της, η οποία είχε αρχικά προγραμματιστεί στις αρχές Μαρτίου, και να κλείσει εκ νέου ημερομηνία στις 2 Ιουνίου. Τέλος καλό, όλα καλά. Περαστικά της!

Δείτε επίσης: Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 4 Μαΐου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This