Η εκρηκτική τραγουδίστρια Κατερίνα Στικούδη ανέβηκε σε μοτοσικλέτες και προκάλεσε… ατυχήματα (video)

Must Read

Πόζες για… άγρια γκάζια! Η Κατερίνα Στικούδη φόρεσε τα πλέον αποκαλυπτικά και σέξι μπικίνι που θα μπορούσε να βρει, πήρε το πιο λάγνο και αισθησιακό της ύφος, καβάλησε μοτοσικλέτες κι έκανε μία φωτογράφιση «κόλαση» για λογαριασμό του site oneman.gr.

Μάλιστα, η εκρηκτική τραγουδίστρια και παρουσιάστρια έδωσε μία «γεύση» από το αποτέλεσμα στα προσωπικά της social media, ανεβάζοντας φωτογραφίες και βίντεο με στιγμιότυπα από το shooting και προκάλεσε… σεισμό, χαμό και καταποντισμό στους άνδρες followers της με το απίστευτο κορμί της.

https://vimeo.com/432139445

Τα likes ξεπέρασαν τα 20.000 σε χρόνο dt και τα σχόλια έδειξαν περίτρανα την «τρέλα» που έπαθαν τα αρσενικά στη θέα της: «Κορίτσι μου, θα με στείλεις αδιάβαστο με τέτοια κορμάρα!», «θα σε μπλοκάρω πριν αρχίσω τα ηρεμιστικά», «Φωτιά και λάβρα» και πολλά ακόμη extra κολακευτικά αναφέρονται δίπλα στις φωτογραφίες της.

Το στιλιστικό κομμάτι με τα μικροσκοπικά και «καυτά» μαγιό της ανέλαβαν ο Μιχάλης Τσούκας και ο Μάριος Κυπριώτης, ενώ τη φωτογράφιση έκανε ο Στέφανος Παπαδόπουλος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This