Στον τάφο της Τζέσυς Παπουτσή ο Δημήτρης Αποστόλου: «Σε μαρμάρινο κρεβάτι βρε τρελοκομείο μου;»

Must Read

Η Τζέσυ Παπουτσή «έφυγε» πριν δύο χρόνια και αφού πάλεψε πάνω από 62 ημέρες με τον καρκίνο στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς». Ο καρκίνος που τη χτύπησε στον φάρυγγα, τη βασάνισε για δύο μήνες.

Ο Δημήτρης Αποστόλου τον οποίο η Τζέσυ είχε παντρέψει Μάγδα Πένσου, επισκέφθηκε το μνήμα της για να της αφήσει λουλούδια κι έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook.

«Είπαμε να πάρεις ενα υπνάκο. Μα σε μαρμάρινο κρεβάτι βρε τρελοκομείο μου. Δυο χρόνια τώρα διακοπές μήπως να γύρναγες σιγά σιγά. Σε ποιον θα πω τα νέα μου να μου τα χώσει- να με χώσει στη αγκαλιά της να με χώσει στον κόσμο της που όλα είναι αλλουτερα. Όπως θα πρεπε να ‘ναι ο κόσμος μας. Δεν αντέχεται χωρίς τις φωνές της αγάπης σου. Τόση σιωπή πια. Δεν είναι για μας ό,τι μου πες σήμερα θα το κάνω. Αν είναι να ακούσω ξανά το γέλιο σου» έγραψε για την αείμνηστη γελαστή Τζέσυ.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This