Μαντώ: «Έχω κάνει εξαντλητικές δίαιτες και αυτό κατέληξε στο να αποκτήσω θυρεοειδή» (video)

Must Read

Την δεκαετία του 90 καθιερώθηκε ως μία από τις πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες στην Ελλάδα, με πολλούς χρυσούς δίσκους και δεκάδες ραδιοφωνικές επιτυχίες. Ο λόγος για την Μαντώ, η οποία παραχώρησε μία μίνι συνέντευξη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, «Μεσημέρι Λιάγκα».

Η Μαντώ μίλησε για την επαγγελματική της πορεία, τα λάθη που έκανε σε σχέση με αυτήν, τη συνεργασία της με τον Αντώνη Ρέμο αλλά και για την σχέση της με τα χρήματα που έπαιρνε εκείνη την εποχή.

«Το τραγούδι “Θέλει άνεμο η αγάπη” δεν το ήθελε η εταιρεία μου, το μισούσε. Τα ωραιότερα τραγούδια τα έχει γράψει ο Φοίβος. Η εταιρεία μου μού είχε προτείνει να κάνω ντουέτο με τον πρωτοεμφανιζόμενο τότε Αντώνη Ρέμο. Στην αρχή το σκέφτηκα, αλλά μετά είδα έναν άνθρωπο που είχε ένα λαμπρό πνεύμα και μία τέτοια θέληση και αγάπη γι’ αυτό που κάνει και είπα ότι αυτός ο άνθρωπος θα φτάσει πολύ ψηλά.

Ήταν λάθος μου που κάποια στιγμή τραγούδησα λίγο πιο λαϊκό ρεπερτόριο, όπως το τραγούδι “Προδοσία”. Θα ξαναπήγαινα στην Eurovision, αλλά ως συνθέτης. Έχω κλάψει με το τραγούδι “Όλες οι αισθήσεις μου”, ο Γιώργος Θεοφάνους έκανε το θαύμα του σε αυτό το τραγούδι, έδωσε τον καλύτερό του εαυτό.

Ήταν μια περίοδος, τη δεκαετία του ‘90 που δεν θυμόμαστε πόσα παίρναμε, κανένας, δεν ξέραμε τι είχαμε από χρήματα. Με τον πρώτο μου μισθό είχα αγοράσει ρούχα. Έχω κάνει εξαντλητικές δίαιτες και αυτό κατέληξε στο να αποκτήσω θυρεοειδή»

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=xvwvudiWMIU&feature=emb_logo

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This