Δάκρυσε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Το πατρικό πρότυπο το βρήκα στο πρόσωπο του παππού μου» (video)

Must Read

To μοντέλο, Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο οποίος έχει απασχολήσει πολύ τα media με την προσωπική του ζωή, καλεσμένος βρέθηκε χτες στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μεσάνυχτα», και μίλησε για την παιδική του ηλικία.

Με πολύ ωριμότητα και θαυμασμό, αναφέρθηκε στον παππού του ο οποίος ήταν ο καταλύτης για την μετέπειτα πορεία του ως άνθρωπος:

«Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου ήθελα να γίνω ηλεκτρολόγος. Λόγω του χωρισμού των γονιών μου πήρα τη ζωή πιο γρήγορα στα χέρια μου. Δεν μπήκα στη διαδικασία να μάθω την αιτία χωρισμού των γονιών μου. Το πατρικό πρότυπο το βρήκα στο πρόσωπο του παππού μου.

Ο παππούς μου με έμαθε στη ζωή μου να είμαι ευγενής! Για μένα, ο παππούς μου ήταν ένας πολύ όμορφος σταθμός της ζωής μου»

https://www.youtube.com/watch?v=a1DjjEI3iuY&feature=emb_logo

Επίσης μίλησε για τα αρνητικά σχόλια που έχει ακούσει κατά καιρούς και συγκεκριμένα αναφέρθηκε στην Φαίη Σκορδά που τον «αποκάλεσε άνανδρο»:

«Ευτυχώς είμαι πολύ τυχερός και η οικογένειά μου ξέρει ποιος είμαι. Δεν το κάνω γιατί ζητάω την απάντηση για την οικογένειά μου, το κάνω γιατί έτσι είμαι σαν άνθρωπος, δεν θα ήθελα να τους πληγώσω. Γιατί να τους πληγώσω; Είναι άνθρωποι που είναι έξω από αυτό. Δεν χρειάζεται να ακούν άκομψους χαρακτηρισμούς για το παιδί τους.

Το “κορυφαίο” ήταν με τη Φαίη Σκορδά. Λέω και το όνομα γιατί πραγματικά της το έχω πει κιόλας και δεν με νοιάζει. Με είχε πει άνανδρο. Μπήκε στη διαδικασία να με πει άνανδρο για την τότε σχέση μου με την Ελισάβετ Σπανού, που εγώ ποτέ δεν έχω δώσει δήλωση για τίποτα, γύρισε και είπε, σε μια δήλωση που δεν έχω δώσει, ότι εγώ φέρθηκα άνανδρα σε μια γυναίκα.

Τις γυναίκες όχι απλά τις αγαπώ και τις σέβομαι, είναι ένα κομμάτι του χαρακτήρα μου, του εαυτού μου, της ζωής μου και τις έχω πολύ ψηλά στο κεφάλι μου. Της το είπα σε μια συνέντευξη, ότι αυτό που είπε δεν μου άρεσε»

https://www.youtube.com/watch?v=m9roWvWpJAM&feature=emb_logo

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This