O «εθισμός» της Ευδοκίας Ρουμελιώτη με το Insta και το τηλεφώνημα στον Άλκη Κούρκουλο (video)

Must Read

Η γλυκύτατη ηθοποιός, Ευδοκία Ρουμιελιώτη, εξομολογήθηκε μπροστά στις κάμερες της εκπομπής «Happy Day», πως πήρε την απόφαση να κάνει λογαριασμό στο Instagram.
Όπως εκμυστηρεύτηκε η ίδια με το που τον έφτιαξε τον λογαριασμό, «πωρώθηκε» και δεν σταμάταγε:
«Μετά από πολλά χρόνια που δεν ήξερα τι σημαίνει Instagram, άνοιξα λογαριασμό και πωρώθηκα. Έπαθα τρέλα με όλο αυτό. Έπαιρνα τηλέφωνο και τους έλεγα “θα σας κάνω follow, μη δε με κάνετε follow back.»
Υπήρχαν όμως και κάποιοι που δεν την ακολούθησαν και η ίδια με απόλυτη ειλικρίνεια και χωρίς βέβαια να έχει κρατήσει κάποια κακία, αποκάλυψε ποιος ήταν αυτός ο φίλος της που δεν την έκανε «follow back»:
«Ο Άλκης Κούρκουλος που τον αγαπάω πάρα πολύ και του έχω αδυναμία τρομερή δεν με έκανε follow back. Και τον πήρα τηλέφωνο. Του είπα, “Άλκη θα με κάνεις follow, γιατί έκανα Instagram, εγώ είμαι αυτή”. “Ναι ναι τώρα θα σε κάνω” μου είπε. Δε με έκανε ποτέ follow back»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More Articles Like This