Η Αλεξάνδρα Ούστα μοιράζεται με τους followers της την πιο τρυφερή στιγμή με τον γιο της

Must Read

Η Αλεξάνδρα Ούστα με τον σύζυγό της Γιάννη Σαρακατσάνη πλέουν σε πελάγη ευτυχίας από τη στιγμή που ήρθε στη ζωή ο γιος τους.

Οι ίδιοι έχουν δηλώσει πως το παιδί δεν θα βαφτιστεί, καθώς ο Γιάννης Σαρακατσάνης, όπως έχει αποκαλύψει, δεν πιστεύει στον Θεό, ωστόσο το παιδί έχει όνομα και αυτό είναι «Αύγουστος».

Η τρυφερή μανούλα, όντας ξετρελαμένη με τον γιο της, αναρτά συχνά φωτογραφίες μαζί του, στα social media.

Αυτή τη φορά, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φωτογραφία από την στιγμή του θηλασμού στο μπαλκόνι του σπιτιού τους, αναγράφοντας τα οφέλη της σωστής ενημέρωσης, σχετικά με αυτό το θέμα.

«5 μήνες ένα υπέροχο ταξίδι, 5 μήνες αποκλειστικός θηλασμός και συνεχίζουμε… Τα οφέλη του μητρικού θηλασμού είναι πολλά και αναντικατάστατα! Ο ΠΟΥ (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας) συνιστά το μητρικό θηλασμό για τουλάχιστον 2 χρόνια. Το ποσοστό γυναικών που δεν μπορούν να θηλάσουν λόγω κάποιου παθολογικού προβλήματος, είναι πολύ πολύ μικρά! Αν υπάρχει κάποιο μυστικό για να πετύχουμε θηλασμό χωρίς προβλήματα και χωρίς να σαμποτάρουμε την ίδια μας τη φύση, αυτό είναι η σωστή ενημέρωση από επιστημονικά άρθρα και καταγραφές και η βοήθεια (εφόσον χρειαστεί) από πιστοποιημένους συμβούλους γαλουχίας. Η γνώση είναι δύναμη!!!»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This