Ακρωτηριάστηκε η Έρρικα Πρεζεράκου σε σοβαρό ατύχημα με φουσκωτό

Must Read

Τρομερό ατύχημα για την Έρρικα Πρεζεράκου!

Η πρώην πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ, βρισκόταν σε φουσκωτό σκάφος με τον σύντροφό της στο νησί της Κύθνου, όπου απολάμβανε τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Μετά από αδιευκρίνιστες αιτίες, η Έρρικα Πρεζεράκου έπεσε από το σκάφος και τραυματίστηκε από την προπέλα. Ο σύντροφός της βούτηξε στο νερό για να την σώσει άλλα εκείνη είχε ήδη τραυματιστεί. 

Πληροφορίες του zougla.gr, αναφέρουν ότι έχασε το μικρό δάχτυλο του δεξιού της χεριού, όμως σώθηκε ο παράμεσος, μετά το χειρουργείο στο ΚΑΤ, που επίσης είχε υποστεί ζημιά από το ατύχημα.

Δείτε την Έρρικα σε χαρούμενες στιγμές στην παραλία, μια μέρα πριν το ατύχημα:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στέλλα Γεωργιάδου: Η συνεργασία με τον Γιώργο Λάνθιμο που εκείνος «έκρυβε»

Η Στέλλα Γεωργιάδου ήταν από τις ερμηνεύτριες που σημείωσαν πολύ μεγάλη επιτυχία την δεκαετία του 1990. Τα τελευταία χρόνια...

More Articles Like This