Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 9 Αυγούστου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Οσο δύσκολο και αν θα σας είναι, επιβάλλεται να διατηρήσετε τις ισορροπίες στις σχέσεις σας αυτή την εποχή και να περισώσετε όσες περισσότερες μπορείτε. Θα υπάρξει αποκατάσταση του κλίματος και θα μπορέσετε πλέον με ψυχραιμία να πλησιάσετε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, που λόγω της άστατης ψυχολογικής σας συμπεριφοράς είχατε απομακρύνει. Αποφύγετε να πάρετε πρωτοβουλίες που θα αφορούν άλλων συμφέροντα, γιατί θα εξακολουθούν να υπάρχουν άτομα που απέναντί σας θα είναι ανταγωνιστικά και δεν είναι υποχρεωμένα να συμφωνούν με τη δική σας λογική.

ΤΑΥΡΟΣ: Κάνετε μια νέα αρχή, αλλά θα πρέπει να είστε έτοιμοι να κάνετε αμοιβαίες υποχωρήσεις για να βγείτε κερδισμένοι. Μέσα από μια λογική συνοχή σκέψεων και προβληματισμών, θα διαπιστώσετε ότι πλέον δεν σας επιτρέπετε να απομακρύνεστε ψυχικά από τον άνθρωπό σας. Καλό το να θέλετε να έχετε την αίσθηση της ελευθερίας σας, αλλά με το να διατηρείτε αποστάσεις μόνο καλό δεν κάνετε. Πρέπει να αφήσετε το συναίσθημα να λειτουργεί καταλυτικά μέσα σας, ακόμα και απολογητικά με τον εαυτό σας. Ζητήστε -έστω και εκ των υστέρων- «συγγνώμη» από τον σύντροφό σας που τον απομονώσατε, για να καταλάβει πως εκτιμάτε την προσφορά και την ανεκτικότητά του.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ανταλλάξτε απόψεις και αποκομίστε ουσιαστικές εντυπώσεις από αυτήν την ψυχική ανταλλαγή. Αφήστε ελεύθερη τη φαντασία σας στις προσωπικές σας στιγμές, που θα είναι πολλές. Εκμεταλλευτείτε τον ελεύθερο χρόνο σας για να τον περάσετε με τον σύντροφό σας, επικοινωνώντας επί της ουσίας και μαθαίνοντας να αποφεύγετε τους άχρηστους πλεονασμούς που οδηγούν σε παρεξηγήσεις. Απολαύστε την εκτίμηση και τον θαυμασμό του συντρόφου σας, αφού τα χρέη του παρελθόντος δεν θα επιδρούν τόσο καθοριστικά στις προσωρινές κρίσεις και αποφάσεις σας. Μάθετε να διαχωρίζετε την πραγματική αγάπη της καρδιάς σας από την αγάπη από συνήθεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα αναγκαστείτε να διαπραγματευτείτε μερικά σημαντικά θέματα, που θα αφορούν την κοινή πολιτική που θα κρατήσετε σε οικογενειακά ζητήματα. Οι αδέσμευτοι πιο ώριμοι, πλέον, θα μπορείτε να κάνετε μια επιλογή που να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας. Οι ερωτικές πολιορκίες που θα έχετε θα είναι αξιοσημείωτες και, παρόλο που θα είστε αρκετά παιχνιδιάρικοι, παράλληλα θα είστε ντροπαλοί για να ενδώσετε εύκολα. Παρ’ όλα αυτά, θα κάνετε ό,τι μπορείτε για να ικανοποιήσετε τη φιλαρέσκειά σας και στην πορεία θα αποφασίσετε εάν μέσα στα τόσα φλερτ και στη διαθεσιμότητα που θα υπάρχει, θα είναι κάτι που θα σας συγκινήσει περισσότερο.

ΛΕΩΝ: Μη συντηρήσετε συναισθηματικές ισορροπίες, που θα αναμοχλεύσουν ευαισθησίες, συγκινήσεις και προσωπικές σας ανάγκες. Τα γεγονότα σάς θέλουν δυνατούς και πιο τολμηρούς, ώστε να αντέξετε την αλήθεια, ακόμα και στην πιο σκληρή της μορφή. Αντικειμενικότητα και ευθυκρισία χρειάζεται να δείξετε, προκειμένου να λύσετε τις διαφορές και τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσετε στις σχέσεις σας. Η ατμόσφαιρα θα είναι ηλεκτρισμένη και εσείς θα έχετε μια περίεργη απροθυμία να δείξετε κατανόηση προς τους άλλους. Θα αιφνιδιαστείτε από τη συμπεριφορά ορισμένων φίλων και γνωστών σας, ενώ θα υποχρεωθείτε να ανανεώσετε κάποιες σκέψεις σας για μια σημαντική σας σχέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δείτε την αλήθεια πιο άμεσα μέσα από την εκδήλωση διάφορων γεγονότων. Κινηθείτε προσεκτικά και προνοητικά για να υπερσκελίσετε τα εμπόδια, αλλά και για να προβλέψετε εγκαίρως τις παγίδες. Ο μήνας θα είναι κρίσιμος για τις σχέσεις σας, αλλά αποφασιστικός από πολλές απόψεις. Το πλανητικό σκηνικό θα συνεχίζει να επηρεάζει μοιραία τις σχέσεις που έχετε ή που θα θέλατε να είχατε. Επειδή όμως βρίσκεστε σε μια εποχή που βρίσκετε αυτούς που σας αφορούν ανεδαφικούς και αρκετά θεωρητικούς, πρέπει να βρείτε τρόπο να συνεργαστείτε και να τα βρείτε μαζί τους.

ΖΥΓΟΣ: Προσέξτε ό,τι πρέπει να προσεχθεί. Αποφύγετε να εκτεθείτε σε σωματικούς ή ψυχικούς κινδύνους, αλλιώς δεν θα καταφέρετε να εντυπωσιάσετε αυτούς που έχετε βάλει στο στόχαστρό σας. Η υγεία σας θέλει φροντίδα, ειδικά στα σημεία που έχετε αδυναμία ή ευπάθεια. Βάλτε στο πρόγραμμά σας μια πιο υγιεινή διατροφή, αφαιρώντας τελείως ουσίες που θα βλάψουν τον οργανισμό σας. Μην ξεχνάτε ότι τα σκαμπανεβάσματα της ψυχολογίας σας θα σας επηρεάσουν και θα σας ταλαιπωρήσουν ψυχικά και σωματικά. Οι ευκαιρίες θα είναι μεγαλύτερες και θα σας προσφέρονται με ευνοϊκούς όρους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Γίνετε λίγο πιο παράτολμοι στις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν, είτε αυτές είναι επαγγελματικές είτε οικονομικές. Αντιμετωπίστε τις δυσκολίες με υπευθυνότητα και να ξέρετε πως θα έχετε δίπλα σας ανθρώπους που θα σας στηρίζουν. Από τον εργασιακό σας χώρο θα γίνουν κάποιες νέες προτάσεις, που απαιτούν να το παίξετε λίγο δύσκολοι, ώστε έτσι να σας εκτιμήσουν ακόμα πιο πολύ. Η αεράτη εικόνα σας και οι καλές υπηρεσίες που μπορείτε να προσφέρετε θα σας βοηθήσουν κατά πολύ. Παρατηρήστε τα πάντα και προβλέψτε τις επιπτώσεις των οποιωνδήποτε κινήσεων.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Συνεχίστε τις προσπάθειές σας και πάρτε τη ζωή στα χέρια σας. Βάλτε βάσεις στον επαγγελματικό σας τομέα, για να έχετε μελλοντική επιτυχία. Μην αποκαρδιωθείτε από τα μικρά εμπόδια που θα συναντήσετε, αλλά μπείτε στον αγώνα που δεν είναι και τόσο δύσκολος και θα δικαιωθείτε. Οι αλλαγές στη ζωή σας είναι προκλήσεις που σας καλούν να αναγνωρίσετε τις πραγματικές σας ικανότητες. Συναισθήματα φόβου και ανασφάλειας, που είναι και η κρυμμένη σας έννοια, παρόλο που δεν μπορείτε να τα καταπολεμήσετε, θα αρχίσουν να υποχωρούν αισθητά, ώστε να νιώσετε πιο επαρκείς απέναντι στον σύντροφό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι μακροπρόθεσμες προσπάθειές σας για μεθοδικές αλλαγές στην ήδη υπάρχουσα, μόνιμη σχέση σας που ξεκινήσατε με την προοπτική της βελτίωσής της θα αρχίσουν να καρποφορούν. Πρέπει όμως να μάθετε να εξωτερικεύετε περισσότερο τα συναισθήματά σας για να αποκαλυφτούν τα καλύτερα κομμάτια του εαυτού σας, που κρατάτε καλά φυλαγμένα. Ηρθε η στιγμή να συνειδητοποιήσετε ότι πολλές φορές τα λόγια βγάζουν στην επιφάνεια αρκετές αλήθειες. Ο έρωτας για εσάς δεν είναι μόνο η έκφραση των συναισθημάτων σας, αλλά κι ένας τρόπος να αποδεικνύεται στον εαυτό σας ότι, εκτός του ότι είστε καλοί κυνηγοί, ξέρετε να κρατάτε και τη λεία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μπορεί πολλές φορές να απολαμβάνετε τα στρατηγικά σας σχέδια, αλλά κάποιες άλλες ανακαλύπτετε ότι κάποιοι σας χρησιμοποίησαν για να αισθανθούν ελεύθεροι από μια άλλη σχέση, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα την εγκατέλειπαν για εσάς. Ομως, ήδη αισθάνεστε ότι ερωτικά είστε πιο επιθυμητοί απ’ ό,τι συνήθως και η γοητεία σας εντυπωσιάζει πραγματικά τους πάντες, χωρίς εσείς να προσπαθείτε ιδιαίτερα. Ενα νέο πρόσωπα να ταράξει τη ζωή σας, θα σας αποζημιώσει για τη στενοχώρια που εισπράξατε από κάποια προηγούμενη σχέση, ενώ γενικά οι καινούργιες γνωριμίες σας θα είναι αρκετά εντυπωσιακές.

ΙΧΘΥΣ: Οι δεσμευμένοι θα έχετε τις δυνατότητες να βελτιώσετε τη σχέση σας, αλλά και να καταλήξετε σε σωστά και ασφαλή συμπεράσματα για την κοινή σας πορεία. Δεν θα χρειαστεί να παίξετε τον «μάρτυρα» για να σας προσέξει ο σύντροφός σας. Απλώς κρατηθείτε μακριά από προβλήματα και κουτσομπολιά που θα προκληθούν από τρίτους με σκοπό να φθείρουν τη σχέση σας. Οσες και αν είναι οι επαγγελματικές σας φιλοδοξίες, μην ξεχάσετε πως η σταθερή σας σχέση θα πρέπει να σας ακολουθεί στη ζωή σας, γι’ αυτό συζητήστε με τον σύντροφό σας πώς μπορείτε και οι δυο να γίνετε ευτυχισμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This