Ο πελαργός έφερε κοράκλα στην πρώην Σταρ Ελλάς Μαρία Ψηλού και στον σύζυγό της Κωνσταντίνο Ψηλό

Must Read

Οι Ψηλοί έγιναν τρεις και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας! Το πρώτο της παιδάκι, ένα υγιέστατο κοριτσάκι, έφερε στον κόσμο τη Δευτέρα στο μαιευτήριο «Μητέρα» η Μαρία Ψηλού.

Το 23χρονο μοντέλο, σύζυγος του συνεπώνυμού της επιχειρηματία και επενδυτή Κωνσταντίνου Ψηλού, γέννησε φυσιολογικά, ενώ η κορούλα τους ζυγίζει 3,320 κιλά. Μιλώντας στην «Espresso» και τον Βαγγέλη Κάραλη, μέσα από την κλινική, η όμορφη νέα μανούλα μας είπε ότι το μωράκι της δεν έκλαψε καθόλου και ήταν πολύ ήσυχο!

«Δόξα τω Θεό όλα πήγαν υπέροχα. Φυσιολογικά γέννησα, και το παιδί υγιέστατο και μια κούκλα» μας είπε εμφανώς συγκινημένη και συμπλήρωσε αναφορικά με τη σημαντικότερη ημέρα στη ζωή της μέχρι τώρα: «Η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύτηκα λίγο στη γέννα, κατέβασα παλμούς και ήταν να προχωρήσουμε σε καισαρική. Δεν ήθελα να συμβεί αυτό… Ευτυχώς, με τη βοήθεια του γιατρού μου Γιώργου Κουμαντάκη όλα πήγαν κατ’ ευχήν και γέννησα το μωρό μου φυσιολογικά».

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», η Μαρία Ψηλού θα πάρει εξιτήριο από τη μαιευτική κλινική σήμερα το μεσημέρι, έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της Κωνσταντίνο και την κόρη τους, η οποία θα πάρει το όνομα Ελένη από την πεθερά του μοντέλου. Τα τρία -πλέον- μέλη της οικογένειας θα μεταβούν αμέσως στην κατοικία τους, στη Βούλα.

Ο έρωτας

Τη σχέση της Σταρ Ελλάς 2017 με τον επιχειρηματία αποκάλυψε πρώτη η «Espresso», περίπου πριν από έναν χρόνο. Ο έρωτας των δύο νέων υπήρξε κεραυνοβόλος και τους οδήγησε γοργά σε πολιτικό γάμο και στην απόκτηση του πρώτου τους παιδιού, το οποίο ολοκλήρωσε τώρα την ευτυχία τους.

Ο γάμος του ζευγαριού έγινε στις 11 Ιουνίου στο δημαρχείο της Βούλας, σε πολύ κλειστό κύκλο, λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό. To όμορφο μοντέλο και ο επιχειρηματίας ετοιμάζουν και τον θρησκευτικό τους γάμο μαζί τα βαφτίσια της νεογέννητης Ελένης τους, που θα γίνουν του χρόνου το καλοκαίρι, με τη Μαρία να αναμένει με χαρά τη μεγάλη μέρα του διπλού μυστηρίου. Με το καλό και να τους ζήσει!

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This