Σάλος με την εμφάνιση της Άμπερ Χερντ χωρίς σουτιέν σε τζαμί – Τι απάντησε η ίδια

Must Read

Στην Κωνσταντινούπολη κάνει διακοπές η Άμπερ Χερντ και δηλώνει «ερωτευμένη» από το μαγευτικό αυτό μέρος. Η επίσκεψή της όμως σε τζαμιά της Κωνσταντινούπολης, προκάλεσε αντιδράσεις.

Η 34χρονη ηθοποιός δημοσίευσε στα social media φωτογραφίες από την επίσκεψή της σε τζαμί, και πολλοί ήταν αυτοί που την κατηγόρησαν για απρεπή ενδυμασία. Η Αμερικανίδα καλλονή, μέσα από την ανοιχτόχρωμη μπλούζα της δεν φορούσε σουτιέν, ενώ πολλοί την αποκάλεσαν «απάτη», επειδή φόρεσε μεν χιτζάμπ, αλλά- σύμφωνα με τους επικριτές της- ως «αξεσουάρ μόδας». 

«Πέρασα τη μέρα περιφερόμενη στη μαγεία των τζαμιών της Κωνσταντινούπολης και δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο ερωτευμένη με αυτή την υπέροχη πόλη», έγραψε σε μία από τις αναρτήσεις της η Άμπερ Χερντ, ποζάροντας με το χιτζάμπ, αλλά αρκετοί σχολίασαν ότι είχε ακάλυπτα τα μαλλιά της και τον λαιμό της κατά την επίσκεψη στο τζαμί.

Amber Heard

Από την πλευρά της, η ηθοποιός απάντησε με ανάρτηση στο Τwitter, στην οποία συμπεριέλαβε ένα δημοσίευμα για τα σχόλια. «Προφανώς όποιος πληρώθηκε για να γραφεί αυτό, δεν πληρώθηκε αρκετά. Θα το κάνω πιο εύκολο. Τα τζαμιά είναι πραγματικά μέρη. Το ίδιο και τα μουσεία και οι εκκλησίες. Το ίδιο ισχύει για τις μαντίλες, που κάποιες φορές απαιτούνται για την επίσκεψη. Λύθηκε το μυστήριο», έγραψε.

https://twitter.com/realamberheard/status/1295238015367786496

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This