Η Ιωάννα Τούνη εξομολογείται: «Είμαι παιδί εκτός γάμου, o πατέρας μου ήταν πάντα απών»

Must Read

Η διάσημη Θεσσαλονικιά influencer και επιχειρηματίας, επιστρέφοντας από τις διακοπές της στα ελληνικά νησιά όπως Μύκονο, Σαντορίνη και Κρήτη, μένει σε κατ’οίκον περιορισμό. Η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram ότι κάποιοι από τους φίλους που συνάντησε κατά την διάρκεια των διακοπών της, βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό κι έτσι η ίδια προκειμένου να προστατεύσει την οικογένεια και τους φίλους της, επέλεξε να μείνει σε καραντίνα.

Ιωάννα Τούνη

Έχοντας άπλετο χρόνο στο σπίτι της, η Ιωάννα απαντάει σε Q&A των ακόλουθων της και εξομολογείται λεπτομέρειες από την οικογενειακή της ζωή. Η δυναμική «Τουνάρα» όπως την αποκαλούν οι κολλητοί της, εξομολογήθηκε για πρώτη φορά ότι είναι παιδί εκτός γάμου και έχει δύο ετεροθαλή αδέρφια. Ο πατέρας της όπως αναφέρει ήταν πάντα απών και αυτός είναι ο λόγος που έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην αγαπημένη της μητέρα.

Ιωάννα Τούνη

«Είμαι παιδί εκτός γάμου, ο πατέρας μου ήταν μια ζωή απών. Έχω δυο ετεροθαλή αδέλφια, από δυο διαφορετικές μαμάδες σε δυο διαφορετικές χώρες. Αλλά είμαι τυχερή γιατί έχω απίστευτα καλή μαμά! Και πάντα κάνει τα πάντα για εμένα… Ό,τι καλό υπάρχει σε εμένα σήμερα το οφείλω σε αυτήν» έγραψε η Ιωάννα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This