Η Κόνι Μεταξά «βάζει φωτιά» στο Instagram ποζάροντας με μπικίνι χωρίς ρετούς

Must Read

H Kόνι Μεταξά, παραμένει αυθεντική και εκθαμβωτική, και αφήνει «άφωνους» τους χρήστες του Instagram,  ποζάρoντας με το σέξι μπικίνι της… χωρίς ρετούς!

Konnie Metaxa

H Kόνι Μεταξά, απολαμβάνει το φετινό καλοκαίρι, και είναι χωρίς αμφιβολία στα καλύτερά της! Ζει τον τέλειο έρωτα με τον Μάριο Καπότση, και «φορά» στο κεφάλι της το στέμμα της νικήτριας του Just the 2 of us!

Konnie Metaxa

H Κόνι μαζί με τον αγαπημένο της, απολαμβάνει τις ομορφιές της Κρήτης ενώ μοιράζεται τις μοναδικές εμπειρίες της με τους αγαπημένους της followers στο Instagram.

Konnie Metaxa

Σήμερα η εκθαμβωτική μελαχρινή, βρέθηκε σε μια μαγευτική παραλία στην Κρήτη και πόζαρε φορώντας ένα κίτρινο σέξι μπικίνι!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια και ηθοποιός δημοσίευσε τη φωτογραφία χωρίς ρετούς και «βούλωσε στόματα» με την καυτή της παρουσία

«Συγκλονιστική τελικά η Κρήτη» έγραψε η Κόνι κάτω από την φωτογραφία της, μαγεμένη από τις ομορφιές της!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This