Βίοι αντίθετοι για τις νικήτριες του «GNTM2» – Χώρισε η Ηλιάδου! Ερωτικά «μαγειρέματα» για την Ταραμπάνκο

Must Read

Εξελίξεις στην προσωπική ζωή των δύο νικητριών του περσινού «Greece’s Next Top Model». Η Άννα-Μαρία Ηλιάδου φαίνεται ότι έβαλε τέλος στη σχέση της με τον σύντροφό της Τάσο Ιωαννίδη, ενώ η Κάτια Ταραμπάνκο ακούγεται ότι έχει έρθει κοντά με τον σεφ Γιάννη Αποστολάκη, με τον οποίο θα συμπράξει στη μικρή οθόνη.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Η Αννα-Μαρία Ηλιάδου, η οποία μοιράστηκε το τρόπαιο του δεύτερου κύκλου του ριάλιτι μοντέλων με την Κάτια Ταραμπάνκο, είχε συστήσει τον αγαπημένο της στο κοινό από την εποχή που παιζόταν ακόμη η εκπομπή στο Star. Όπως μπορεί να θυμάστε, μάλιστα, ο Τάσος Ιωαννίδης είχε πάρει μέρος ως guest στο ριάλιτι, συμμετέχοντας σε μια φωτογραφική δοκιμασία της συντρόφου του. Το ζευγάρι φαινόταν πολύ ερωτευμένο και αγαπημένο για καιρό μετά το τέλος του «GNTM», με την Αννα-Μαρία να μη σηκώνει μύγα στο σπαθί της για τον Τάσο της. Κάποια στιγμή, δε, που είχαν κυκλοφορήσει φήμες ότι χώρισαν, είχε φροντίσει αμέσως να τις διαψεύσει. Στην προκειμένη περίπτωση, πάντως, τα πράγματα δείχνουν να είναι διαφορετικά, αφού η Ηλιάδου και ο Τάσος Ιωαννίδης διέγραψαν τις κοινές φωτογραφίες τους από το Instagram.

Το στοιχείο αυτό, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι εκείνος την έκανε και unfollow, φανερώνει αν μη τι άλλο… πρόβλημα στο «ροζ συννεφάκι» που ζούσαν οι δυο τους μέχρι πρότινος. Επιπλέον, μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές η Άννα-Μαρία δεν είχε βγει να διαψεύσει τις φήμες, όπως είχε κάνει την άλλη φορά.

Με αντίστοιχη τακτική φαίνεται να λειτουργεί μέχρι στιγμής και η Κάτια Ταραμπάνκο στη νέα της σχέση με τον σεφ Γιάννη Αποστολάκη, που φημολογείται πως έχει ξεκινήσει. Οι δυο τους -μαζί και με τον Γιάννη Δρυμωνάκο- συνεργάζονται στον νέο κύκλο της εκπομπής «Θαλασσόλυκοι» στον Σκάι, και τα ταξίδια με το σκάφος μάλλον τους έφεραν κοντά. Αλήθεια ή ψέματα; Ο καιρός θα δείξει…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This