Ο… ερωτευμένος fan της Μαρίζας Ρίζου

Must Read

Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος καμάρωσε live την αγαπημένη του Μαρίζα Ρίζου σε συναυλία της στο Γκάζι. Ήταν η «Espresso» που αποκάλυψε πρώτη το ειδύλλιο των δύο καλλιτεχνών τον Μάιο του 2018. Τότε ο δημοφιλής ηθοποιός και σκηνοθέτης και η ταλαντούχα τραγουδοποιός απέφευγαν να πηγαίνουν μαζί σε κοσμικά καλέσματα και ούτε λόγος βέβαια για κοινές πόζες στους φωτογράφους.

Πλέον τα δεδομένα έχουν αλλάξει και το ζευγάρι δεν κρύβει τον έρωτά του, ούτε ο ένας χάνει τις σημαντικές καλλιτεχνικές στιγμές του άλλου. Απόδειξη; Η Μαρίζα βρέθηκε πριν από περίπου έναν μήνα στην πρεμιέρα του αγαπημένου της στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου με την παράσταση «Λυσιστράτη» και τον χειροκρότησε θερμά. Έτσι και ο Οδυσσέας το βράδυ της Κυριακής δεν γινόταν να μην είναι κοντά της στην Τεχνόπολη, όπου η τραγουδοποιός πραγματοποίησε ένα επιτυχημένο live.

Με γονείς

Εκτός όμως από τον καλό της, με τον οποίο φωτογραφήθηκε κιόλας μετά το φινάλε της εμφάνισής της, η Μαρίζα είχε κοντά της και τους γονείς της.

Και φυσικά φωτογραφήθηκε μαζί τους πολύ περήφανη και ευτυχισμένη. Guest στη συναυλία της ήταν ο απολαυστικός Πάνος Μουζουράκης, ο οποίος ανέβηκε στη σκηνή ξυπόλητος και με μάσκα, την οποία έβγαλε λίγο αργότερα για να τραγουδήσει!

Μεταξύ των θεατών εθεάθησαν επίσης οι καλοί φίλοι της Μαρίζας και του Οδυσσέα Χριστόφορος Παπακαλιάτης και Κωστής Μαραβέγιας.

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This