Τετάρτη 16/6/2021

Ο Ζάχος Χατζηφωτίου αποκαλύπτει ότι η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήθελε να τον χωρίσει από την Τζένη Καρέζη

Ένα κοσμικό γεγονός αποτέλεσε ο γάμος του δημοσιογράφου Ζάχου Χατζηφωτίου με την αλήστου μνήμη ηθοποιό, Τζένη Καρέζη, το 1962.

Σε συνέντευξη που είχε δώσει στο πρώτο θέμα, ο ίδιος είχε αποκαλύψει τον λόγο που είχαν χωρίσει κάνοντας λόγο, ότι παρόλο που μένανε μαζί, δεν βρισκόντουσαν λόγω των διαφορετικών ωραρίων τους.

«Με την Τζένη Καρέζη νομίζω ήμασταν μαζί τέσσερα χρόνια. Άλλη η Τζένη στο θέατρο και τον κινηματογράφο και άλλη στο σπίτι. Υποδειγματική σύζυγος, μαγείρευε. Με την Τζένη χωρίσαμε επειδή σχεδόν δεν βλεπόμασταν. Άλλο το δικό της ωράριο, αλλιώτικο το δικό μου.

Όταν εγώ ερχόμουν στο σπίτι να κοιμηθώ, εκείνη σηκωνόταν να πάει σε πρωινό κινηματογραφικό γύρισμα. Μέναμε στο ίδιο σπίτι, αλλά δεν βρισκόμασταν. Μόνο στον διάδρομο βρισκόμασταν», τόνισε χαρακτηριστικά ο διάσημος δημοσιογράφος.

Ο Ζάχος Χατζηφωτίου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Λοιπόν», ανέφερε  τους λόγους που τον οδήγησαν να παντρευτεί την αγαπημένη ηθοποιό, καθώς όπως δηλώνει ο ίδιος, δεν ήταν ερωτευμένος. Επίσης αναφέρεται και στην πολιορκία που δέχτηκε από την Εθνική μας σταρ, Αλίκη Βουγιουκλάκη

  • Έχετε παντρευτεί πέντε φορές και από την ζωή σας έχουν περάσει πολλές σημαντικές γυναίκες από πριγκίπισσες μέχρι την Τζένη Καρέζη;

Έχω παντρευτεί πέντε φορές. Δεν ήθελα καθόλου να παντρευτώ την Τζένη Καρέζη γιατί δεν ήθελα να έχω σχέση με τις Ελληνίδες ηθοποιούς, ούτε με αυτή ούτε με την άλλη (σ.σ Αλίκη Βουγιουκλάκη). Μόλις παντρεύτηκα την Καρέζη έλεγε “θα της τον φάω” “θα της τον φάω”. Γυναικείες δουλειές της συμφοράς.

  • Σας πολιορκούσαν και οι δύο τότε;

H Τζένη πηγαινοερχόταν στο Παρίσι, γιατί εγώ είχα τότε σοβαρές δουλειές τότε εκεί. Ναι με ήθελε και η Βουγιουκλάκη, αλλά εμένα δεν με ενδιέφερε.

  • Την ερωτευτήκατε πολύ την Τζένη Καρέζη;

Όχι αλλά δεν μπορούσα να μην την παντρευτώ. Με χώρισε από την πριγκίπισσα της Ρουμανίας, πηγαινοερχόταν στο Παρίσι για να με βλέπει. Κάποια μέρα συναντήθηκαν και έγινε αυτό που έγινε. Με εγκατέλειψε η άλλη, γιατί μου είπε ποια είναι αυτή που σε κυνηγάει. Δεν μπορώ να ζήσω εγώ έτσι.

  • Την Καρέζη γιατί την παντρευτήκατε;

Αφού με εγκατέλειψε η άλλη.

  • Ο λόγος που χωρίσατε ήταν η απιστία;

To μόνο που δεν ήταν, ήταν η απιστία.

  • Εκείνη έλεγε ότι την απατούσατε;

Δεν μπορούμε να μπούμε σε τέτοιου είδους λεπτομέρειες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ