Bachelor: Βγήκαν τα μαχαίρια από το πρώτο κιόλας επεισόδιο (video)

Must Read

Χθες ήταν η πρεμιέρα του καινούργιου reality «Bachelor», στο οποίο 20 διαφορετικές γυναίκες θα προσπαθήσουν να κατακτήσουν τον γοητευτικό, Παναγιώτη Βασιλάκο, με ότι όπλα διαθέτει η κάθε μία.

Παρόλο που ήταν ημέρα γνωριμίας, οι παίκτριες άρχισαν να πολιορκούν έντονα τον Παναγιώτη Βασιλάκο αλλά και να ακονίζουν τα μαχαίρια τους η μία για την άλλη.

Την αρχή έκανε η Αντζελίνα η οποία άρχισε να δικαιολογεί την, πρώην του Παντελή Παντελίδη, Σία, η οποία διέκοψε τη συζήτηση που είχε ο πρώτος Έλληνας «Bachelor» με μία συμπαίκτρια τους, προκειμένου να του κερδίσει τις εντυπώσεις. Τότε παραινέβει η Αναστασία η οποία έκανε λόγο ακόμη και για ήθος με την Αντζελίνα να ξεσπαθώνει πετώντας υπονοούμενα ότι θα της βγάλει το μαλλί.

 

 

Όλες οι παίκτριες, έχουν τον ίδιο σκοπό κι επειδή ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, έχουν πάει αποφασισμένες να κατακτήσουν τον Παναγιώτη Βασιλάκο, αυτό όμως προϋποθέτει να «εξοντώσει η μία την άλλη».

Η δεύτερη κόντρα δημιουργήθηκε ανάμεσα στην 21χρονη Μαριεύη και στην 38χρονη Έλενα με την πρώτη να της απευθύνει τον λόγο λέγοντάς της: «Εσύ η αστεία, πώς σε λένε», η οποία όπως ισχυρίστηκε την αποκάλεσε έτσι λόγω του χιούμορ της, ωστόσο η Έλενα είχε αντίθετη άποψη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This