Παρασκευή 18/6/2021

Bachelor: Βγήκαν τα μαχαίρια από το πρώτο κιόλας επεισόδιο (video)

Χθες ήταν η πρεμιέρα του καινούργιου reality «Bachelor», στο οποίο 20 διαφορετικές γυναίκες θα προσπαθήσουν να κατακτήσουν τον γοητευτικό, Παναγιώτη Βασιλάκο, με ότι όπλα διαθέτει η κάθε μία.

Παρόλο που ήταν ημέρα γνωριμίας, οι παίκτριες άρχισαν να πολιορκούν έντονα τον Παναγιώτη Βασιλάκο αλλά και να ακονίζουν τα μαχαίρια τους η μία για την άλλη.

Την αρχή έκανε η Αντζελίνα η οποία άρχισε να δικαιολογεί την, πρώην του Παντελή Παντελίδη, Σία, η οποία διέκοψε τη συζήτηση που είχε ο πρώτος Έλληνας «Bachelor» με μία συμπαίκτρια τους, προκειμένου να του κερδίσει τις εντυπώσεις. Τότε παραινέβει η Αναστασία η οποία έκανε λόγο ακόμη και για ήθος με την Αντζελίνα να ξεσπαθώνει πετώντας υπονοούμενα ότι θα της βγάλει το μαλλί.

Όλες οι παίκτριες, έχουν τον ίδιο σκοπό κι επειδή ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, έχουν πάει αποφασισμένες να κατακτήσουν τον Παναγιώτη Βασιλάκο, αυτό όμως προϋποθέτει να «εξοντώσει η μία την άλλη».

Η δεύτερη κόντρα δημιουργήθηκε ανάμεσα στην 21χρονη Μαριεύη και στην 38χρονη Έλενα με την πρώτη να της απευθύνει τον λόγο λέγοντάς της: «Εσύ η αστεία, πώς σε λένε», η οποία όπως ισχυρίστηκε την αποκάλεσε έτσι λόγω του χιούμορ της, ωστόσο η Έλενα είχε αντίθετη άποψη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ