Big Brother: H μητέρα του Βλαδίμηρου εξομολογείται: «Ο πατέρας του, συνεχώς έκανε επίθεση στο Βλαδίμηρο» (video)

Must Read

Στο επεισόδιο της Τετάρτης, ο νεοεισερχόμενος παίκτης του Big Brother, o Βλαδίμηρος, εξομολογήθηκε στη Ραίσα, ότι πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια.

Ο 20χρονος Κύπριος είχε βιώσει ενδοοικογενειακή βία από τον πατέρα του αλλά καθώς επίσης σε ηλικία 10 ετών , εξομολογήθηκε ότι δολοφονήθηκε ο αδερφός του. Ένα τραγικό συμβάν το οποίο του έχει στοιχειώσει τη ζωή.

Μιλώντας στον μεγάλο αδερφό, ο ίδιος συγκινήθηκε όταν αναφέρθηκε στη μητέρα του καθώς έχουν περάσει και οι δύο τους δύσκολα αλλά εκείνη ήταν πάντα δίπλα του για να τον στηρίξει.

Συνέντευξη παραχώρησε η μητέρα του Βλαδίμηρου στο Tlife και εξομολογήθηκε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην ανατροφή του παιδιού της αφού δεν είχε στήριξη από τον σύζυγό της, αντιθέτως της έκανε τη ζωή δύσκολη ασκώντας ψυχολογική βία τόσο σε εκείνη όσο και στο παιδί τους.

«Ναι είχαμε δυσκολίες. Κατά την διάρκεια του γάμου με τον πατέρα του Βλαδίμηρου, ο άνθρωπος άλλαξε και εγώ είδα ότι κάποια πράγματα που ήξερα από την αρχή, δεν είναι αυτό, το οποίο θα ήθελα να είναι παράδειγμα για το γιο μου. Ο πατέρας του δεν πάλεψε, για να έχουμε ένα σπίτι, ένα διαμέρισμα. Είχαμε ένα χώρο που ζούσαμε σε ένα εστιατόριο που άνοιξε, δουλεύαμε με το παιδί χωρίς διακοπές και μεγάλωσε ο γιος μου, εκεί. Ο πατέρας του, συνεχώς έκανε επίθεση στο Βλαδίμηρο, ο οποίος είναι το αδύνατο σημείο μου, για να βλάψει εμένα… Τον προσέβαλλε συνεχώς και το παιδί έκλαιγε, εγώ καθόμουν δίπλα του, εγώ γινόμουν η ψυχολόγος για το παιδί μου…. Εμένα μόνο ψυχολογικά με κακοποιούσε, γιατί σωματικά ήξερε ότι ο πατέρας του  μπορεί να πάει φυλακή και δεν το ήθελε αυτό.»

Η Δολοφονία του αδερφού του, ο οποίος ήταν από διαφορετικό πατέρα, ήταν τραυματική εμπειρία για τον Βλαδίμηρο ο οποίος για αρκετό χρονικό διάστημα έβλεπε εφιάλτες.

«Πήγαμε στη κηδεία μαζί με τον Βλαδίμηρο, ο γιος μου ένιωσε ανασφάλεια να βλέπει όλο αυτό…Ήταν 10 χρονών τότε.»

Ωστόσο, η κυρία Μαρίνα, δεν πτοήθηκε και συνέχισε να προσπαθεί για να έχει μία καλύτερη ζωή ο Βλαδίμηρος στηρίζοντας τον με όλες τις μορφές.

«Ο Βλαδίμηρος τα κατάφερε, πέρασε στο Πανεπιστήμιο και πριν μπει στο παιχνίδι  τελείωσε το τελευταίο έτος των σπουδών του στο Τομέα της Επικοινωνίας και του Διαδικτύου. Πέρασε στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο της Κύπρου. Είναι στο τελευταίο έτος των σπουδών, ασχολείται με το μοντάζ.»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This