Επεισοδιακό το ταξίδι του Γιώργου Μαυρίδη στο Μεξικό – Συνελήφθη και παραμένει υπό κράτηση

Must Read

Άσχημα τα πράγματα για τον Γιώργου Μαυρίδη ο οποίος ταξίδεψε στο Μεξικό για τις ανάγκες της νέας του εκπομπής «Into the Skin», και συνελήφθη μαζί με άλλα τρία μέλη του συνεργείου που συμμετέχουν στα γυρίσματα.

Όλα ξεκίνησαν την Κυριακή (13/09/2020) όταν ο Μαυρίδης μαζί με τα άλλα τρία άτομα, ταξίδεψαν με προορισμό το Μεξικό μέσω μέσω Γερμανίας, με πτήση της Lutfhansa. Ο πρώτος τους προορισμός θα ήταν εξωτικό θέρετρο Κανκούν.

Παρόλα αυτά κατά τον έλεγχο τους στο αεροδρόμιο, οι αρχές του του Μεξικού, δεν αποκόμισαν όλες τις πληροφορίες που χρειαζόντουσαν για τη διαμονή τους στη χώρα τους, όπως για παράδειγμα το ξενοδοχείο που θα διέμεναν καθώς επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, εκείνη τη στιγμή ειπώθηκε κάτι από τους Έλληνες που δεν άρεσε στις μεξικανικές αρχές. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα τη σύλληψή τους και να οδηγηθούν στα κρατητήρια του αεροδρομίου Σίτι Χουάρες.

Παρά τις προσπάθειες της ελληνική πρεσβείας να κάνει ότι είναι δυνατόν ώστε να αφεθούν ελεύθεροι, οι Μεξικάνοι ήταν ανένδοτοι και έκαναν λόγο μάλιστα και για απέλαση.

Ωστόσο, ο Θεσσαλονικιός παρουσιαστής μαζί με τους άλλους τρεις άντρες επιβιβάστηκαν στη πτήση της Lutfhansa, ώστε να επιστρέψουν στην Ελλάδα μέσω Γερμανίας, στις 22:00.

Η νύχτα όμως δεν είχε αίσιο τέλος, αφού προκλήθηκε νέο επεισόδιο κατά τη διάρκεια της πτήσης με αποτέλεσμα ο πιλότος να τους κατεβάσει κακήν κακώς από το αεροπλάνο επιστρέφοντας τους στα κρατητήρια του αεροδρομίου.

Εν τέλη οι μεξικανικές αρχές προειδοποίησαν τον Γιώργο Μαυρίδη και το επιτελείο του, ότι αν δεν επιστρέψουν στη χώρα τους οικειοθελώς με την επόμενη πτήση θα αναγκαστούν να τους στείλουν πίσω με χειροπέδες, συνοδεία αστυνομικού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This