Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αρνήθηκε το τριαντάφυλλο του «Bachelor» δηλώνοντας δεσμευμένη (video)

Must Read

Ποιος «Εργένης»; Ποιος Βασιλάκος; Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει δώσει την καρδιά της στον ράπερ Snik, και το δηλώνει και στον αέρα της εκπομπής της χωρίς φόβο, αλλά με… πάθος!

Στην πρεμιέρα του «Pop Up» στον Alpha η παρουσιάστρια με τη μεσογειακή ομορφιά ανέφερε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης στον Παναγιώτη Βασιλάκο ότι είναι πιο «δεσμευμένη» από ποτέ. Μπορεί λοιπόν να δέχτηκε με χαρά το τριαντάφυλλο που της έδωσε, αλλά το άφησε στο τραπέζι, γιατί η καρδιά της είναι αλλού δοσμένη.

Ο πρώτος Ελληνας «Bachelor» μίλησε για όλα στην Ηλιάνα και αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ότι έχει αρχίσει να έρχεται κοντά συναισθηματικά με δέκα κοπέλες. Ο τηλεοπτικός μας «εργένης» αναφέρθηκε και στην τελετή των ρόδων, και είπε πως αυτή είναι η πιο δύσκολη στιγμή του ριάλιτι.

Στο τέλος, μάλιστα, της συνάντησής του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου ο Βασιλάκος θέλησε να της προσφέρει ένα τριαντάφυλλο, ωστόσο πήρε μια απρόσμενη απάντηση, καθώς η παρουσιάστρια έκανε έμμεση αναφορά στον αγαπημένο της Snik: «Παναγιώτη μου, ευχαριστώ πάρα πολύ, είσαι γλυκύτατος. Θα το πάρω και θα το αφήσω εδώ, γιατί είμαι δεσμευμένη. Περιμένω να μάθω και τα δικά σου τα ευχάριστα».

Τα ευχάριστα για την Ηλιάνα, μετά τη συγκατοίκηση, μήπως είναι ο γάμος; Κατά τα άλλα, στην πρεμιέρα του «Pop Up» oι συνεργάτες της εκπομπής έκαναν την πλέον απρόσμενη έναρξη, με πασαρέλα, ενώ η Ηλιάνα προσγειώθηκε στο πλατό εξ ουρανού, κρατώντας μπαλόνια στο χέρι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This