Big Brother: Έντονοι καυγάδες με πρωταγωνίστρια τη Σοφία Δανέζη (video)

Must Read

Έντονος καυγάς ξέσπασε στο Big Brother, στο επεισόδιο της Δευτέρας ανάμεσα σε τρεις παίκτριες του παιχνιδιού. Ο λόγος για την:

  1. Αφροδίτη Γεροκωνσταντή

2. τη Σοφία Δανέζη

3. και την Χριστίνα Ορφανίδου

 

Η Σοφία Δανέζη σε μία συνομιλία που είχε με την Αφροδίτη είπε: «Εγώ δεν είμαι καλά τώρα» με την Χριστίνα Ορφανίδου να της απαντά μεταξύ σοβαρού κι αστείου  «εσύ δεν είσαι καλά ποτέ». Αυτή η έκφραση ήταν που πυροδότησε τον καυγά με την Θεσσαλονικιά τραγουδίστρια να υψώνει τον τόνο της φωνής της και να ξεσπά λέγοντας:

«Μη με νευριάζετε! Για το παιδί δεν θα μου πει κανένας εδώ πέρα! Οπτικά τι φάνηκε σε ποιον; Όχι! Ο χειρότερος άνθρωπος να είναι, ρε παιδιά, συγκινούμαι»

Όμως η Σοφία Δανέζη είχε μία έντονη διαμάχη και με άλλη συμπαίκτρια της, τη Ραμόνα Μοροσάνου, οι οποίες δεν συμπαθιούνται ιδιαίτερα.

Αφορμή του καυγά στάθηκε η ημερήσια αποστολή που τους έβαλε ο «Μεγάλος αδερφός», να παίξουν ντόμινο, με την Ραμόνα να λέει στη Σοφία ότι μιλάει πολύ με θεωρία ενώ στην πράξη έδειξε άλλα. Τότε ήταν που ξεσπάθωσε η Σοφία και της απάντησε με εκνευρισμό:

«Το να το ρίξεις δεν είναι δύσκολο, Ραμόνα γιατί φωνάζεις; Γιατί φωνάζεις; Δεν καταλαβαίνω τον λόγο. Άμα δεν καταλαβαίνεις τι λέω, μπορείς να με ρωτήσεις. Τελευταία φορά. Όχι δεν θα γίνουμε ίσα και όμοια. Δεν θα μου μιλάς εμένα έτσι. Εγώ δεν σου μιλάω άσχημα. Μου μιλάς υποτιμητικά. Άμα στο έκανα θα είχες δικαίωμα. Θα προσέχεις από εδώ και στο εξής πώς θα μιλάς σε εμένα. Σε παρακαλώ πολύ. Θα μιλάς μαζί μου καλά»

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This