Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020

Big Brother: Έντονοι καυγάδες με πρωταγωνίστρια τη Σοφία Δανέζη (video)

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Έντονος καυγάς ξέσπασε στο Big Brother, στο επεισόδιο της Δευτέρας ανάμεσα σε τρεις παίκτριες του παιχνιδιού. Ο λόγος για την:

  1. Αφροδίτη Γεροκωνσταντή

2. τη Σοφία Δανέζη

3. και την Χριστίνα Ορφανίδου

Η Σοφία Δανέζη σε μία συνομιλία που είχε με την Αφροδίτη είπε: «Εγώ δεν είμαι καλά τώρα» με την Χριστίνα Ορφανίδου να της απαντά μεταξύ σοβαρού κι αστείου  «εσύ δεν είσαι καλά ποτέ». Αυτή η έκφραση ήταν που πυροδότησε τον καυγά με την Θεσσαλονικιά τραγουδίστρια να υψώνει τον τόνο της φωνής της και να ξεσπά λέγοντας:

«Μη με νευριάζετε! Για το παιδί δεν θα μου πει κανένας εδώ πέρα! Οπτικά τι φάνηκε σε ποιον; Όχι! Ο χειρότερος άνθρωπος να είναι, ρε παιδιά, συγκινούμαι»

Όμως η Σοφία Δανέζη είχε μία έντονη διαμάχη και με άλλη συμπαίκτρια της, τη Ραμόνα Μοροσάνου, οι οποίες δεν συμπαθιούνται ιδιαίτερα.

Αφορμή του καυγά στάθηκε η ημερήσια αποστολή που τους έβαλε ο «Μεγάλος αδερφός», να παίξουν ντόμινο, με την Ραμόνα να λέει στη Σοφία ότι μιλάει πολύ με θεωρία ενώ στην πράξη έδειξε άλλα. Τότε ήταν που ξεσπάθωσε η Σοφία και της απάντησε με εκνευρισμό:

«Το να το ρίξεις δεν είναι δύσκολο, Ραμόνα γιατί φωνάζεις; Γιατί φωνάζεις; Δεν καταλαβαίνω τον λόγο. Άμα δεν καταλαβαίνεις τι λέω, μπορείς να με ρωτήσεις. Τελευταία φορά. Όχι δεν θα γίνουμε ίσα και όμοια. Δεν θα μου μιλάς εμένα έτσι. Εγώ δεν σου μιλάω άσχημα. Μου μιλάς υποτιμητικά. Άμα στο έκανα θα είχες δικαίωμα. Θα προσέχεις από εδώ και στο εξής πώς θα μιλάς σε εμένα. Σε παρακαλώ πολύ. Θα μιλάς μαζί μου καλά»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ