Σοκάρει ο Γιώργος Μαυρίδης για την περιπέτεια σε κελί του Μεξικό: «Είδαμε ανθρώπους να αυτοκτονούν με ξυραφάκια» (video)

Must Read

Tαλαιπωρημένος και εκνευρισμένος επέστρεψε στην Αθήνα τα ξημερώματα, ο Γιώργος Μαυρίδης, μετά τις στιγμές αγωνίας που έζησαν αυτός και οι συνεργάτες του στα κρατητήρια του Μεξικό.

Ο διάσημος παρουσιαστής απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων μόλις έφτασε στο αεροδρόμιο, ιδιαίτερα ενοχλημένος με τον κόσμο που έσπευσε να τον δικάσει χωρίς να γνωρίζει τι έχει συμβεί, όπως δήλωσε. Ο Μαυρίδης κατήγγειλε άθλιες συνθήκες κράτηση, ενώ η δήλωσή του ότι είδε ανθρώπους που προσπαθούσαν να αυτοκτονήσουν, προκάλεσε σοκ:

«Πήγαμε στο Μεξικό να κάνουμε γυρίσματα. Επειδή έχω ένα φίλο εκεί δήλωσα ότι θα μείνω στο φίλο μου και δεν το δέχθηκαν. Μας πήραν τα κινητά μας μας πήραν τα ρολόγια πήγαν σε ένα γραφείο. Για 12 ώρες μας δεν μας άφησαν να μιλήσουμε σε κανένα. Δεν μας έδιναν φαγητό, δεν μας έδιναν νερό, επίτηδες. Κάποια στιγμή το φουντώσαμε και μεις. Πήραμε τηλέφωνο να βρούμε μια άκρη, μας χλευάζανε. Το ισοπέδωσαν στην καταπάτηση δικαιωμάτων. 4 μέρες πήρα δυο τηλέφωνα από ένα λεπτό. Ο πρέσβης ήρθε τη Δευτέρα και μας είπε φεύγουμε. Πού θα πάμε; ρωτάω. Μας λένε στην Αθήνα. Και λέω δεν είμαι από την Αθήνα. Δεν μπήκαμε ποτέ στο αεροπλάνο, μας κάνανε πακέτο. Είδαμε ανθρώπους να αυτοκτονούν με ξυραφάκια. Ένας Κολομβιανός προσπάθησε να αυτοκτονήσει… Με δικάσατε χωρίς λόγο χωρίς να με ρωτήσετε», δήλωσε ο παρουσιαστής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This