Ο «Πύργος του Downton» έρχεται (και) στις ελληνικές αίθουσες! [video]

Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας, η οποία βασίζεται στην υπερεπιτυχημένη βρετανική τηλεοπτική σειρά

Must Read

Όπως κάθε επιτυχημένη σειρά που σέβεται τον εαυτό της, έτσι και το πολυβραβευμένο «Downton Abbey» («Ο Πύργος του Downton»), δεν θα μπορούσε παρά να αποκτήσει το κινηματογραφικό… «αδελφάκι» του. Βέβαια, όταν μιλάμε για μια τηλεοπτική σειρά που έχει καταγραφεί στο Βιβλίο Γκίνες («Guinness Book of World Records») ως εκείνη με την υψηλότερη βαθμολογία κριτικών στην εποχή της, τότε και η αντίστοιχη ταινία δεν μπορεί παρά να αποτελεί την απόλυτη event movie του καλοκαιριού!

Ήδη από το 2015, οπότε και ολοκληρώθηκε η τελευταία από τις 6 συνολικά σεζόν του «Downton Abbey», οι φήμες περί κινηματογραφικής αναβίωσης των συναρπαστικών περιπετειών της πολύπαθης αριστοκρατικής οικογένειας Κρόλεϊ, αλλά και του υπηρετικού τους προσωπικού στις αρχές του 20ου αιώνα, έδιναν και έπαιρναν. Ώσπου, το καλοκαίρι του 2018, η – ολοένα και πιο έντονη – φημολογία έδωσε οριστικά και αμετάκλητα τη θέση της στο επιβεβαιωμένο γεγονός.

https://www.instagram.com/p/BlLEiPVB0ix/?utm_source=ig_web_button_share_sheettheladydockers

Μάλιστα, οι πρώτες πληροφορίες, οι οποίες και χαροποίησαν ιδιαίτερα τους πολυάριθμους φίλους της σειράς, έκαναν λόγο για επιστροφή σύσσωμου του βασικού πρωταγωνιστικού καστ στις θέσεις του.

Βασιλικές επισκέψεις

Όπως μας πληροφορεί το πρώτο επίσημο trailer της ταινίας, που μόλις κυκλοφόρησε, βρισκόμαστε πλέον στο 1927, όπου οι Κρόλεϊ και το προσωπικό τους ετοιμάζονται πυρετωδώς για την επίσκεψη του βασιλικού ζεύγους στο περίφημο Αβαείο τους. Όμως, η αναπάντεχη εμφάνιση του βλοσυρού μπάτλερ του βασιλιά, αλλά και μιας χαριτωμένης υπηρέτριας, θα είναι εκείνες που θα αναστατώσουν την καθημερινότητα τους, πριν καν πατήσει το πόδι του στο Αβαείο η εξοχότητά του.

 

Το σενάριο της ταινίας υπογράφει ο Τζούλιαν Φέλοους, που δεν είναι άλλος από τον βραβευμένο με Όσκαρ δημιουργό της ομώνυμης τηλεοπτικής σειράς, η οποία έχει κερδίσει συνολικά 3 Χρυσές Σφαίρες, 15 βραβεία Primetime Emmy, ένα Ειδικό βραβείο BAFTA και έχει συγκεντρώσει 69 ακόμη υποψηφιότητες για βραβείο Emmy, ενώ έχει.

Ο… κινηματογραφικός «Πύργος του Downton» ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες του για το ελληνικό κοινό στις 12 Σεπτεμβρίου, σε διανομή Tulip.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This