«Επιδημία» ροζ βίντεο – Ο… ιός χτύπησε και το «Greece’s Next Top Model 3»!

Must Read

Αναπόσπαστο αξεσουάρ της ερωτικής τους ζωής φαίνεται ότι έχουν κάνει τα κινητά τηλέφωνα πρωταγωνίστριες των realities, αφού τα ερασιτεχνικά βίντεο με προσωπικές στιγμές ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια!

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από το πικάντικο βίντεο με παίκτρια του «Big Brother» και αυτό με πρώην παίκτρια του «MasterChef», δύσκολα θα πίστευε κάποιος, εάν δεν υπήρχαν τα… ντοκουμέντα, ότι και τρίτο κατά σειρά ροζ υλικό μέσα σε λίγες μέρες έχει διαρρεύσει στο διαδίκτυο.

Πρωταγωνίστρια αυτή τη φορά σε βίντεο διάρκειας ενός λεπτού και δύο δευτερολέπτων είναι υποψήφια του «Greece’s Next Top Model 3», η οποία έφτασε μέχρι τα bootcamp αλλά δεν μπήκε στο σπίτι των wannabe supermodels! Η συγκεκριμένη κοπέλα, που οι sexy φωτογραφίες της στα social media προκαλούν εγκεφαλικά στους χιλιάδες ακόλουθούς της, δεν φανταζόταν ότι η βιντεοσκόπηση των ερωτικών της περιπτύξεων με τον παρτενέρ της (ο οποίος είναι αυτός που τη βιντεοσκοπεί, όχι στα κρυφά αλλά με τη συναίνεσή της) θα έκαναν τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου! Το βίντεο είναι γυρισμένο σε ένα μισοσκότεινο δωμάτιο, στο οποίο το ζευγάρι έχει παραδοθεί στους νόμους της ηδονής, με την καλλονή να επιδίδεται σε μια επαγγελματικών προδιαγραφών στοματική περιποίηση του συντρόφου της, που θα ζήλευαν και επαγγελματίες με πολλές ώρες γυρισμάτων στην πλάτη. Ο άντρας που κρατά το τηλέφωνο και αιχμαλωτίζει για πάντα τις ιδιαίτερες στιγμές τους «παίζει» με την κάμερα του κινητού, κάνοντας πανοραμικά πλάνα για να καταγράψει το καλλίγραμμο κορμί της.

Εκείνη δεν έχει κανένα πρόβλημα με τη βιντεοσκόπηση και συνεχίζει να «γεύεται» τον σύντροφό της, χωρίς φυσικά να φαντάζεται εκείνη τη στιγμή τη σοκαριστική για εκείνη εξέλιξη. Το ροζ βίντεο δεν έμεινε στη συσκευή του συντρόφου ή της ίδιας και κατέληξε να κυκλοφορεί από συσκευή σε συσκευή, μέχρι που ανέβηκε στο διαδίκτυο και πλέον η κατάσταση δεν μαζεύεται. Δεν έχει γίνει γνωστό βέβαια ποιος ευθύνεται για τη διαρροή, που εκθέτει σε εκατομμύρια χρήστες του διαδικτύου την καλλίγραμμη κοπέλα που θέλει να μπει στον χώρο του μόντελινγκ και πλέον προφανώς θα ζητήσει τη συνδρομή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Κανείς ωστόσο δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι κρύβεται πίσω από αυτό το μπαράζ διαρροών και αν πρόκειται για πρώην συντρόφους που με αυτή την απαράδεκτη και καταδικαστέα πράξη τους επιχειρούν να εκδικηθούν για έναν χωρισμό ή ενδεχομένως από φθόνο επιχειρούν να πλήξουν τις κοπέλες την ώρα που αυτές επιδιώκουν να κερδίσουν την αναγνωρισιμότητα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This