Κυριακή 9/5/2021

Η Μιμή Ντενίση θρηνεί τον χαμό της μητέρας της: «Το γλυκό που έφτιαξε το Σάββατο είναι ακόμα στο τραπέζι»

Η Μιμή Ντενίση θρηνεί τον ξαφνικό χαμό της αγαπημένης της μητέρας της.

Η Μιμή Ντενίση με μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram, έκανε γνωστή την είδηση θανάτου της μητέρας της, η οποία υπέστη ξαφνική καρδιακή προσβολή, χωρίς να πάσχει από κάποιο νόσημα.

Οπως αναφέρει χαρακτηριστικά, το γλυκό που έφτιαξε πριν λίγες ημέρες βρίσκεται ακόμα στο τραπέζι και η οικογένεια της αδυνατεί να συνειδητοποιήσει την ξαφνική απώλεια. Η κηδεία της θα πραγματοποιηθεί σε κλειστό κύκλο λόγω των έκτακτων μέτρων για τον κορωνοϊό.

«Μια βδομάδα πριν λιαζόταν στην πλατεία του χωριού στα Κανάλια. Στην πατρίδα του άντρα της που τόσο αγάπησε. Χτες έφυγε από την ζωή… η μαμά μου… η μάνα μας… η γιαγιά μας!! Χωρίς προειδοποίηση! Δεν ήταν ποτέ άρρωστη! Ομως η καρδιά της την πρόδωσε! Έφυγε όπως ήθελε, όρθια, γελαστή, περιποιημένη, τολμηρή! Για μας το σοκ είναι τεράστιο… Της οφείλω τα πάντα! Το γλυκό που έφτιαξε το Σάββατο είναι ακόμα στο τραπέζι..! Η κηδεία της θα γίνει την Πέμπτη σε κλειστό οικογενειακό κύκλο. Μακάρι να μπορούσα να σας έχω όλους κοντά μου να την αποχαιρετήσετε… Ξέρω πόσοι πολλοί την αγαπούσαν! Μια προσευχή από μακριά μου φτάνει!», έγραψε  η Μιμή Ντενίση.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ