Αλεξάνδρα Ούστα: «Μετά το θάνατο του Σάκη Μπουλά άλλαξε πολύ ο τρόπος που βλέπω τα πράγματα και τη ζωή» (video)

Must Read

Η Αλεξάνδρα Ούστα και ο Γιάννης Σαρακατσάνης έγιναν γονείς στις 21 Φεβρουαρίου, όταν ήρθε στον κόσμο ο γιος τους. Την ίδια ημέρα ακριβώς έφυγε από την ζωή και ο αλήστου μνήμης ηθοποιός Σάκης Μπουλάς.

Όπως είχε δηλώσει και σε παλιότερη της συνέντευξη η Αλεξάνδρα Ούστα, και συγκεκριμένα στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, «Love it», το γεγονός αυτό ήταν μία σύμπτωση.

Συνέντευξη παραχώρησε σήμερα στην εκπομπή «Happy Day» και μίλησε για το πως βίωσε τη γέννα του μωρού της για το όνομα που του δώσανε αλλά και πως βίωσε το θάνατο του Σάκη Μπουλά.

Αρχικά μιλώντας για την εγκυμοσύνη της ανέφερε ότι:

«Έκανα το τεστ, βγήκε θετικό κι είπα ας πάω να κοιμηθώ γιατί είναι νωρίς και θα το επεξεργαστώ αργότερα. Δεν κοιμήθηκα πήγα στον άντρα μου και μου είπε τι έχεις; Όταν γέννησα, ξύπνησα από τα χαστουκάκια του γιατρού που μου έλεγε να σου ζήσει. Δυστυχώς πήρα τον γιο μου αγκαλιά μετά από τρεις ημέρες γιατί ήταν στην θερμοκοιτίδα προληπτικά. Μπέμπη δεν φώναζα ποτέ το παιδί, μπορεί κάποιες φορές χαριτολογώντας. Τον λέμε με το όνομά του Αύγουστος. Η έμπνευση ήταν η γιαγιά μου η Αυγουστίνα που δεν ζει πια και με αφορμή αυτό είπαμε ότι θα είναι ένα όνομα που θα του αρέσει και θα το εκτιμήσει στο μέλλον. Δεν θα τον βαφτίσουμε, έχουμε κάνει ονοματοδοσία κι είμαστε μια χαρά. »

Για την απώλεια του αγαπημένου ηθοποιού η ίδια συμπλήρωσε:

«Δεν είχα ανάγκη να μοιραστώ με τον κόσμο αυτό το πράγμα. Ήταν ένα πένθος, έπρεπε να το βιώσω, να το ζήσω, να το περάσω και δεν ήθελα να υπάρχει γενική συμμετοχή. Μια απώλεια είναι ικανή να αλλάξει θεμελιωδώς τα πιστεύω και τον τρόπο σκέψης των ανθρώπων οπότε άλλαξε πολύ ο τρόπος που βλέπω τα πράγματα και τη ζωή αντίστοιχα.»

https://www.youtube.com/watch?v=OSbi1_fGbxc&feature=emb_logo

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This