Παρασκευή 25/6/2021

Αλεξάνδρα Ούστα: «Μετά το θάνατο του Σάκη Μπουλά άλλαξε πολύ ο τρόπος που βλέπω τα πράγματα και τη ζωή» (video)

Η Αλεξάνδρα Ούστα και ο Γιάννης Σαρακατσάνης έγιναν γονείς στις 21 Φεβρουαρίου, όταν ήρθε στον κόσμο ο γιος τους. Την ίδια ημέρα ακριβώς έφυγε από την ζωή και ο αλήστου μνήμης ηθοποιός Σάκης Μπουλάς.

Όπως είχε δηλώσει και σε παλιότερη της συνέντευξη η Αλεξάνδρα Ούστα, και συγκεκριμένα στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, «Love it», το γεγονός αυτό ήταν μία σύμπτωση.

Συνέντευξη παραχώρησε σήμερα στην εκπομπή «Happy Day» και μίλησε για το πως βίωσε τη γέννα του μωρού της για το όνομα που του δώσανε αλλά και πως βίωσε το θάνατο του Σάκη Μπουλά.

Αρχικά μιλώντας για την εγκυμοσύνη της ανέφερε ότι:

«Έκανα το τεστ, βγήκε θετικό κι είπα ας πάω να κοιμηθώ γιατί είναι νωρίς και θα το επεξεργαστώ αργότερα. Δεν κοιμήθηκα πήγα στον άντρα μου και μου είπε τι έχεις; Όταν γέννησα, ξύπνησα από τα χαστουκάκια του γιατρού που μου έλεγε να σου ζήσει. Δυστυχώς πήρα τον γιο μου αγκαλιά μετά από τρεις ημέρες γιατί ήταν στην θερμοκοιτίδα προληπτικά. Μπέμπη δεν φώναζα ποτέ το παιδί, μπορεί κάποιες φορές χαριτολογώντας. Τον λέμε με το όνομά του Αύγουστος. Η έμπνευση ήταν η γιαγιά μου η Αυγουστίνα που δεν ζει πια και με αφορμή αυτό είπαμε ότι θα είναι ένα όνομα που θα του αρέσει και θα το εκτιμήσει στο μέλλον. Δεν θα τον βαφτίσουμε, έχουμε κάνει ονοματοδοσία κι είμαστε μια χαρά. »

Για την απώλεια του αγαπημένου ηθοποιού η ίδια συμπλήρωσε:

«Δεν είχα ανάγκη να μοιραστώ με τον κόσμο αυτό το πράγμα. Ήταν ένα πένθος, έπρεπε να το βιώσω, να το ζήσω, να το περάσω και δεν ήθελα να υπάρχει γενική συμμετοχή. Μια απώλεια είναι ικανή να αλλάξει θεμελιωδώς τα πιστεύω και τον τρόπο σκέψης των ανθρώπων οπότε άλλαξε πολύ ο τρόπος που βλέπω τα πράγματα και τη ζωή αντίστοιχα.»

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ