Οι ερωτήσεις της Φαίης Σκορδά για τα… άστρα άφησαν σύξυλο τον Γιάννη Μπέζο (video)

Must Read

Πρεμιέρα θα κάνει σήμερα στις 21:00 η σειρά του ΑΝΤ1 «Παρουσιάστε», με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Μπέζο και με αφορμή αυτό το γεγονός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά «Πρωινό».

Η γνωστή παρουσιάστρια επικαλούμενη τις προβλέψεις της αστρολόγου, Λίτσας Πατέρα, τον ενημέρωσε ότι η σημερινή μέρα θα είναι πάρα πολύ καλή και στη συνέχεια αυθόρμητα τον ρώτησε αν πιστεύει στα άστρα κάτι το οποίο δεν θα έπρεπε να ειπωθεί σε έναν ηθοποιό με το βεληνεκούς του Γιάννη Μπέζου.

«Ρώτησα τη Λίτσα Πατέρα και μου είπε ότι η σημερινή μέρα είναι πάρα πολύ δυνατή. Πιστεύεις;»

Ο γνωστός σάστισε για λίγο και με ειλικρίνεια της απάντησε:

«Τι να πιστεύω; Τα άστρα; Εσύ τι λες; Πιστεύω τα άστρα; Θα αστειεύεσαι βέβαια! Παρόλα αυτά, γράφω ως θετική την αντίδραση της κα Πατέρα. Αλλά όχι, δεν πιστεύω σε τίποτα από όλα αυτά. Να στο πω ανοιχτά, δεν πιστεύω στ’ αστέρια».

Η Φαίη Σκορδά όμως δεν πτοήθηκε και συνέχισε να τον ρωτάει στις προβλέψεις και στην ενέργεια.

Στην ερώτηση αν πιστεύει στην ενέργεια ο Γιάννης Μπέζος επικαλούμενος τον διευθυντή του Πλανηταρίου, Διονύση Σιμόπουλο της απάντησε ότι «Η ενέργεια δεν έχει καμία σχέση με τα αστέρια, Είναι προσωπική υπόθεση. Πιο πολύ επηρεάζει ένα νεογέννητο η ψυχολογική κατάσταση του μαιευτήρα την ώρα που γεννιέται παρά τα άστρα»

«Το μάτι το πιστεύεις;», με τον ίδιος να της απαντάει ευγενικά: «Όχι. Όλα αυτά είναι θέμα αυθυποβολής» τόνισε χαρακτηριστικά μετά την επιμονή της παρουσιάστριας

Για όλες αυτές τις αντιλήψεις εξέφρασε τη γνώμη του με ευγένεια λέγοντας ότι «η βλακεία είναι ακατανίκητη, δεν έχει αντίπαλο. Εάν μπεις στο γήπεδο αυτό θα λερωθείς, επομένως δεν μπαίνεις καθόλου και τελειώνει η ιστορία»

Φυσικά η συζήτηση έφτασε και στο θέμα των realities. Ο ίδιος ανέφερε πως δεν τα παρακολουθεί ούτε έχει την περιέργεια για να το κάνει.

«Αποφεύγουμε τα ερωτικά εμείς, είμαστε κατά του ερωτικού γιατί είναι πολύ ερωτική η τηλεόραση φέτος. Είναι τόσο ερωτική που καταντάει εμετική μερικές φορές. Δεν τόλμησα να τα δω, δεν αντέχω πλέον ούτε από περιέργεια. Το ερωτικό πια έχει ταυτιστεί με το χυδαίο και το ηλίθιο. Εγώ το ερωτικό το έχω σαν ποιητικό μέσα μου. Είμαι αλλού, δεν έχω διάθεση να συνυπάρξω με όλες αυτές τις ανοησίες. Εξηγώ πως αυτοί που τα βλέπουν, τους μοιάζουν. Θα σχολιαστεί πολύ για να συνέλθουμε γιατί νομίζω ότι έχουμε πάθει κάτι τελευταία.» και πρόσθεσε λέγοντας:

«Υπάρχει ένα κοινό που θέλει να καταναλώσει τέτοια πράγματα. Το ικανοποιούμε λοιπόν, δείχνοντας αυτές τις ανοησίες. Γελάει με αυτό; Ακόμα χειρότερα. Δεν είναι για γέλια, είναι για κλάματα. Αν παρακολουθούμε ένα πρόγραμμα τρεις ώρες και μας ικανοποιεί, σημαίνει ότι είμαστε αντάξιοι του. Δεν είναι ακραία, είναι χυδαία και άνευ νοήματος, δηλαδή ανόητα. Το ξέρουμε όλοι πως είναι έτσι και καθόμαστε τώρα και συζητάμε. Είναι για τα πανηγύρια τελεία και παύλα. Αυτή είναι η γνώμη μου. Για ξύλο είναι και πριν γεννηθούμε υπήρχαν δεν σημαίνει ότι πρέπει να συνεχίσουν και καλά να είναι στη σφαίρα της εξαίρεσης, δεν μπορεί να είναι και στον κανόνα. Είναι ένα πρόβλημα αυτό. Το πρόβλημα το δικό μας της μυθοπλασίας δεν είναι αυτά τα προγράμματα, είναι ο κακός μας ο εαυτός, όταν εγώ κάνω καλά την δουλειά μου, ακυρώνω αυτή την ανοησία. Όποιος επιθυμεί να δει την ανοησία, είναι άξιος της μοίρας του»

https://www.youtube.com/watch?v=dnxKYrsEqeI

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This