Η ερώτηση που κάνουν οι δημοσιογράφοι στην Κατερίνα Στικούδη και αρνείται να απαντήσει (video)

Must Read

Η Κατερίνα Στικούδη κλήθηκε να απαντήσει σε «δέκα ερωτήσεις που καίνε». Η γνωστή τραγουδίστρια ωστόσο δεν «κάηκε» και απάντησε με ειλικρίνεια στην νέα ενότητα της εκπομπής «Love it», αποκαλύπτοντας πληροφορίες για εκείνη που δεν γνώριζε κανείς μέχρι τώρα.

Στην ερώτηση αν έχει ερμηνεύσει κάποιο τραγούδι που δεν της άρεσε, εκείνη απάντησε πως «έχω πει παλιότερα τραγούδι, που τώρα δεν μου αρέσει και δεν μπορώ να γυρίσω το χρόνο πίσω. Όμως θυμάμαι δεν είχαμε κάνει video clip, οπότε είναι σαν να σώθηκε η φάση».

Επίσης αναφέρθηκε και στην ερώτηση που της κάνουν οι δημοσιογράφοι και την ενοχλεί:

«Με ενοχλεί πολύ όταν με ρωτούν οι δημοσιογράφοι πότε θα κάνω παιδάκι. Από τα 20 μου με ρωτούν και θεωρώ ότι είναι κάτι πάρα πολύ προσωπικό για να το δηλώσω.»

Όσον αφορά τα αρνητικά σχόλια στο Instagram, η ίδια παραδέχτηκε πως δεν μπαίνει στη διαδικασία να τα σβήσει εκτός αν προσβάλλουν κάποιο από τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

«Δε συνηθίζω να σβήνω σχόλια από το Instagram, ακόμα κι αν είναι αρνητικά. Εκτός αν είναι κάτι που προσβάλλει την οικογένειά μου ή κάποιον άλλον.»

«Η μητέρα μου με έχει συμβουλεύσει να κάνω ότι νιώθω και αισθάνομαι δίχως να με νοιάζει τι μου λένε οι άλλοι τόσο στα επαγγελματικά μου όσο και στα προσωπικά μου.» σημείωσε η Κατερίνα Στικούδη, όσον αφορά τη συμβουλή που της έχει δώσει η μητέρας της

Αναφορικά με τους συνεργάτες που είχε στο παρελθόν και τις έδιναν λάθος συμβουλές παραδέχτηκε πως «Ίσως είχα στο παρελθόν συνεργάτες που μου έδιναν λάθος συμβουλές αλλά πάντα φιλτράρω καλά αυτά που μου λέει ο άλλος, θα με προβληματίσει, θα το σκεφτώ αλλά πάντα οι επιλογές θα είναι δικές μου.»

Επίσης ο δημοσιογράφος της εκπομπής την ρώτησε αν υπάρχει κάποιος τραγουδιστής με τον οποίο δεν θα ήθελε να συνεργαστεί και η παρουσιάστρια του «My Style Rocks» απάντησε με διπλωματικό τρόπο ότι «δεν υπάρχει κάποιος που μπορώ να σκεφτώ. Δε θα ήταν κι ωραίο να το πω. Θέλω να δουλεύω με ανθρώπους που πραγματικά γουστάρουν αυτό που είμαι καλλιτεχνικά κι ως προσωπικότητα. Πολλές φορές μπορεί να μη συμβαδίζουν όλα αυτά σε μια συνεργασία αλλά το μόνο σίγουρο ότι θέλω να είμαι καλά.»

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=yMbvvsF9WHU&feature=emb_logo

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This