Κυριακή, 18 Απρίλιος 2021

Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Δε θα επιχειρούσα ποτέ ξανά να υιοθετήσω παιδί» (video)

Είναι γνωστό πως η Ευδοκία Ρουμελιώτη αγαπάει πολύ τα παιδιά και παλιότερα είχε κάνει προσπάθεια να υιοθετήσει τον μικρό Μάριο που ζούσε μαζί της gia 3,5 χρόνια. Δυστυχώς όμως δεν τα κατάφερε.

Θυμίζουμε πως η Ευδοκία Ρουμελιώτη και ο σύζυγός της, Νικηφόρος Χαραγκιώνης έχουν έναν γιο, τον Δημήτρη, που γεννήθηκε στις 6 Μαΐου το 2015 και είναι η μεγάλη αδυναμία της ηθοποιού.

Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και εξομολογήθηκε πως δε θα ξαναέμπαινε στη διαδικασία να υιοθετήσει παιδί ενώ θα το ήθελε πολύ.

«Δε θα επιχειρούσα ποτέ ξανά. Ήταν τόσο δύσκολη κι επίπονη ιστορία. Δε σημαίνει ότι η απάντησή μου θέλω να αποτρέψει άλλους ανθρώπους να το κάνουν. Θεωρώ ότι δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα από το να υιοθετήσεις ένα παιδί. Μία γνωστή μου που θέλει της λέω θα είμαι δίπλα σου, να σε βοηθήσω, να δώσω τα τηλέφωνα για εκεί που απευθύνθηκα εγώ. Δεν ήμουν τυχερή σε αυτό. Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο κομμάτι κι επειδή πληγώθηκαν κι άλλοι άνθρωποι από αυτό κι έβαλα και τα παιδιά σε διαδικασία μεγάλη, δεν θα το ρίσκαρα ξανά με τίποτα.»

Όσον αφορά τον μικρό Μάριο ίδια ανέφερε πως «Το παιδί είναι πολύ καλά κι αυτό που έχω πει από την αρχή είναι ότι για αυτό το παιδί θα είμαστε πάντα εδώ, αν κι όποτε χρειαστεί.»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ