Έξαλλη η Μαλέσκου με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Δέχθηκα σεξιστική επίθεση» (video)

Must Read

H Ιωάννα Μαλέσκου ξέσπασε για τα σχόλια της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και καταγγέλει ότι δέχτηκε σεξιστική επίθεση!

Η παρουσιάστρια που έκανε το επόμενο βήμα στα επαγγελματικά της, και ήρθε από την Κρήτη για να αναλάβει την πρωινή ζώνη του Σκάι, προσπαθεί όπως λένε ορισμένοι να μιμηθεί την Ελένη Μενεγάκη.

Ωστόσο όπως όλα δείχνουν η ξανθιά καλλονή που έχει βάλει τα δυνατά της προσπαθώντας να κάνει νούμερα, δεν αντέχει την κριτική για το αποκαλυπτικό της στυλ και κάνει αντεπίθεση στο σχόλιο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, χωρίς όμως να την κατονομάζει:

«Είναι κούκλα να τη βάλεις στο κουτί, όχι να βγει να κάνει πρωινή εκπομπή» σχολίασε στην εκπομπή Pop Up η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για την «grande» εμφάνιση της Ιωάννας Μαλέσκου στην πρωινή εκπομπή της.

https://www.youtube.com/watch?v=vXRZNfE90nQ&feature=emb_title

Μάλιστα, η Φωτεινή Πετρογιάννη πρόσθεσε: «Αυτό το ντύσιμο δεν ενδείκνυται για παρουσίαση εκπομπής 12.00 η ώρα το μεσημέρι».

H εμφάνιση που σχολιάστηκε

Η απάντηση της Μαλέσκου

Σήμερα, η Ιωάννα Μαλέσκου θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και έγινε «χείμαρρος» εξαπολύοντας πυρά στην ομάδα του Pop Up:

«Πρωί, μεσημέρι, βράδυ, δεν έχει σημασία τι φοράμε αλλά τι λέμε και κυρίως αν κατανοούμε τι λέμε και σε ποιους απευθυνόμαστε. Γενικά, είμαι ένας άνθρωπος που δεν απαντά, δεν σχολιάζει, δεν τοποθετείται, δεν αναλώνεται σε σχόλια και κριτικές. Λυπάμαι πάρα πολύ όταν διαπιστώνω ότι γυναίκες επιτίθενται σε άλλες γυναίκες. Χθες δέχτηκα μια επίθεση άκρως σεξιστική, απόλυτα όμως προσβλητική για όλες τις γυναίκες. Χθες μάθαμε πολλά. Μάθαμε ότι όλες οι γυναίκες γεννιόμαστε με δυο φίλες…

Εμείς που βγαίνουμε κι έχουμε βήμα στην τηλεόραση, πρέπει να προσέχουμε τι λέμε. Ακούμε πάντοτε ότι αγαπάμε τις γυναίκες, τελικά όμως σεβόμαστε τις γυναίκες; Είναι λυπηρό. Δεν είμαστε αστυνομία, δεν είμαστε δικαστές, αν και είναι της μόδας, αλλά δεν καθόμαστε και στο σκαμνί του κατηγορούμενου, αναίτια.

Με λυπούν ιδιαιτέρως λόγια από γυναίκες που έχουν μάθει ότι με το σώμα τους και την εικόνα τους βιοπορίζονται για πολλά χρόνια. Θα πω και κάτι ακόμα, για ό,τι λέμε υπάρχει και μια οικογένεια από πίσω. Υπάρχουν οι γονείς μας που ακούνε πράγματα και πρέπει τουλάχιστον να υπάρχει λίγος σεβασμός».

Δείτε την εδώ με το μαύρο φόρεμα που σχολίασε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This