Δευτέρα 2/8/2021

Big Brother spoiler: Αυτές είναι οι δύο παίκτριες που έβγαλαν τα μικρόφωνα – Η τιμωρία τους από τον «Μεγάλο Αδερφό»

Η παραβίαση κανόνων τιμωρείτε αυστηρά από τον «Μεγάλο Αδερφό» γι’ αυτόν τον λόγο αποφάσισε να τιμωρήσει δύο παίκτριες του Big Brother οι οποίες όπως φαίνεται υπέπεσαν σε σε ένα πρωτοφανές λάθος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε», η Σοφία Δανέζη και η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή, τοποθέτησαν το μικρόφωνό τους σε σημείο που να μην ακούγονται όλα όσα ήθελαν να πουν εκείνη τη στιγμή.

«Είστε στο σπίτι μου πάνω από έναν μήνα. Κατά τη διάρκεια του πρώτου μήνα ανέχτηκα κάποιες παραβιάσεις. Παρ’ όλες τις προειδοποιήσεις μου, κάποιοι συγκάτοικοι συνεχίζουν να μη συμμορφώνονται. Από σήμερα όποιος συγκάτοικος βγάλει, σκεπάσει, κρύψει, πειράξει, καλύψει ή αρνηθεί να φορέσει το μικρόφωνο του ή ακόμα και να τοποθετήσει το μικρόφωνο του σε απόσταση που να εμποδίζει τη σωστή καταγραφή της φωνής του, θα ορίζεται αυτομάτως υποψήφιος προς αποχώρηση» τόνισε χαρακτηριστικά ο «Big Brother».

O δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος, όμως αποκάλυψε ότι «ο Μεγάλος αδελφός πήρε τα μέτρα του και η Σοφία Δανέζη και η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή, όχι μόνο είναι υποψήφιες προς αποχώρηση, αλλά τις τιμωρεί με τέτοιο τρόπο που δεν μπορούν ούτε να σωθούν από το βέτο κάποιου άλλου, ούτε καν οι ίδιες να πολεμήσουν για το βέτο στον αγώνα που θα γίνει. Άρα, λοιπόν, όπως και να έχει, οι δύο αυτές κοπέλες θα είναι στον τάκο την Παρασκευή»

Μετά την προειδοποίηση του «Μεγάλου Αδερφού»,  η Σοφία Δανέζη  φαίνεται στο live streaming, να μαζεύει τα πράγματά της προκειμένου να είναι έτοιμη σε περίπτωση που αποχωρήσει την Παρασκευή.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ