Συγκλονίζει ο Δάκης: «Οι γιατροί μου έδιναν έξι μήνες ζωή όταν είχα καρκίνο στο παχύ έντερο» (video)

Συγκλονίζει με τις δηλώσεις του ο αγαπημένος ερμηνευτής, Δάκης σχετικά με την μάχη του με τον καρκίνο.

Must Read

Ο Δάκης γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου. Το 1963 ήρθε στην Ελλάδα και σχεδόν ένα χρόνο μετά ξεκινά να τραγουδά σε χώρους διασκέδασης και θεαμάτων και παράλληλα ηχογραφεί τον πρώτο του δίσκο στα αγγλικά με τίτλο «Deep in the heart of Athens» και ακολούθησαν δίσκοι που γνώρισαν αμέσως μεγάλη επιτυχία στα Γαλλικά, Ιταλικά και Αγγλικά. Μιλά άπταιστα έξι γλώσσες (ελληνικά, γαλλικά, αγγλικά, ιταλικά, ισπανικά και αραβικά), γεγονός που του δίνει την άνεση να ερμηνεύει διεθνές ρεπερτόριο. Το 1968 ηχογράφησε τον πρώτο του δίσκο στα Ελληνικά με τίτλο «Γεια σου ευχαριστώ» με το συνθέτη Κ. Ξενάκη και αμέσως μετά ακολουθεί η πρώτη του συνεργασία με τον Μίμη Πλέσσα και τις διαχρονικές επιτυχίες «Τόσα Καλοκαίρια» και «Εκείνο το πρωί στην Κηφισιά» όπου η ανταπόκριση του κοινού τον τοποθέτησε γρήγορα στους πλέον περιζήτητους ερμηνευτές εκείνης της εποχής.

Ο Δάκης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου «Pop Up» , και μίλησε μεταξύ άλλων για την Eurovision, για το γεγονός ότι δεν υπήρξε ποτέ πιστός, ενώ έδωσε απαντήσεις και για το γολγοθά που πέρασε με τον καρκίνο.

«Τραγουδάω 56 χρόνια και συνεχίζω. Αν η λαϊκή φίρμα τότε έπαιρνε 100 ευρώ, εμείς που τραγουδούσαμε ποπ παίρναμε 15 ευρώ. Αν ήμουν τσιγκούνης θα είχα μαζέψει πολλά λεφτά, αλλά ήμουν σπάταλος. Με έφαγαν τα κυκλώματα και οι κομπίνες και δεν πήγα στη Eurovision.»

Αναφορικά με τη συντροφικότητα ο ίδιος δήλωσε πως δεν ένιωσε ποτέ την ανάγκη να παντρευτεί.

«Δεν ερωτεύτηκα ποτέ, επίσης ποτέ δεν υπήρξα πιστός. Ποτέ δεν σκέφτηκα τον εαυτό μου παντρεμένο με παιδιά. Τώρα είμαι μόνος και είναι πάρα πολύ ωραία. Δεν μπορώ πια να μοιραστώ το κρεβάτι μου, θέλω να κοιμάμαι μόνος μου.»

«Οι γιατροί μου έδιναν έξι μήνες ζωή όταν είχα καρκίνο στο παχύ έντερο. Όταν έμαθα ότι έχω καρκίνο τα έβαλα με τον εαυτό μου γιατί η πρόληψη είναι το παν, είχα συμπτώματα και φοβόμουν να πάω για μια κολονοσκόπηση», τόνισε χαρακτηριστικά ο αγαπημένος ερμηνευτής σχετικά με την μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

https://www.youtube.com/watch?v=uIBF3qXsWJU&feature=emb_logo

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This