Αποκαλυπτική Μαίρη Συνατσάκη: «Κάνω γυμνισμό» – Η συνομιλία με την Ιωάννα Τούνη που δεν γνώριζε κανείς (video)

«Δεν θα ήμουν με έναν άνθρωπο που δεν θέλει να κάνω γυμνισμό, γιατί αυτό θα σήμαινε κάτι για την προσωπικότητά του».

Must Read

Μετά το σάλο που είχε δημιουργηθεί με το ροζ βίντεο που είχε δημοσιευτεί με πρωταγωνίστρια την Ιωάννα Τούνη, η γνωστή influencer δέχτηκε «πυρά» από τον κόσμο και με δάκρυα στα μάτια μίλησε ανοιχτά γι’ αυτήν την τραυματική εμπειρία που βίωσε.

Από τους πρώτους που την υποστήριξαν ήταν η Μαίρη Συνατσάκη. Δημοσιεύοντας ένα 16λεπτο βίντεο στο Youtube, η γνωστή παρουσιάστρια εξήγησε τους λόγους που στήριξε δημόσια την πρώην παίκτρια του «My Style Rocks».

Μεταξύ άλλων, στο απόσπασμα που δημοσίευσε η Μαίρη Συνατσάκη, ανέφερε ότι «τo κομμάτι της υποκρισίας έρχεται στο ότι καθένας που αναζήτησε αυτό το λινκ και έκανε κλικ σε αυτό το λινκ, είναι απολύτως συνένοχος και κομμάτι του προβλήματος που φέρνει τους ανθρώπους σε πάρα πολύ δύσκολη θέση. Οπότε αν έχεις σχολιάσει την Ιωάννα Τούνη για την ηθική της, ενώ έχεις δει το βίντεό της, πρέπει να κοιτάξεις λίγο περισσότερο την προσωπική σου ηθική.

Υπάρχει μια θεωρία συνωμοσίας που λέει ότι “θα κάνουμε σύμβολο την Τούνη τώρα, που το έβγαλε μόνη της;” Δεν ξέρω, δε με αφορά, δε με ενδιαφέρει, αλλά ναι, θα την χρησιμοποιήσουμε. Γιατί είναι ένας άνθρωπος που τον ξέρουνε πάρα πολλοί νέοι άνθρωποι. Θα την χρησιμοποιήσουμε λοιπόν εκείνη και το συμβάν που της συνέβη, για να μιλήσουμε για κάτι που είναι πραγματικό, υφίσταται και δεν έγινε μια φορά σε μια γυναίκα. Αλλά έχει ξανασυμβεί με διάφορα άλλα λινκς που έχουν κυκλοφορήσει. Και εγώ προσωπικά ως γυναίκα και πολίτης ευσυνείδητος δεν έχω πατήσει ποτέ αυτά τα λινκ. Κανένα. Και νιώθω περήφανη. Εσύ που κράζεις τη μία και την άλλη; Θέλω να πω ότι είναι και θέμα προσωπικής ευθύνης».

Η Μαίρη Συνατσάκη, παραχώρησε μία μίνι συνέντευξη στην εκπομπή στην εκπομπή «Happy Day» και τοποθετήθηκε γι’ αυτήν της την κίνηση καθώς επίσης αποκάλυψε πως υπήρξε και μια άγνωστη συνομιλία με την Ιωάννα Τούνη.

«Δυστυχώς η ιστορία της Ιωάννας στάθηκε αφορμή για να μιλήσω για άλλα πράγματα. Μου έστειλε ένα μήνυμα ενώ δεν την ξέρω και της απάντησα “κράτα γερά”. Περισσότερο δεν ήθελα να μιλήσω για να υπερασπιστώ την Ιωάννα, αλλά τη δική μας ευθύνη».

Στη συνέχεια η δημοσιογράφος της εκπομπής την ρώτησε αν η ίδια κάνει γυμνισμό. Η Μαίρη Συνατσάκη με ειλικρίνεια απάντησε πως «κάνω γυμνισμό. Ένα σώμα είναι ένα σώμα, τελεία. Το πώς θα σκεφτείς για αυτό το σώμα, δεν είναι ευθύνη του γυμνού σώματος, αλλά αυτού που κάνει τη σκέψη», είπε και πρόσθεσε: «Δεν θα ήμουν με έναν άνθρωπο που δεν θέλει να κάνω γυμνισμό, γιατί αυτό θα σήμαινε κάτι για την προσωπικότητά του».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This